Çingeneler daha doğurusu İrlandalılarnasıl rol yapar?İrlandalılar genelde alkole düşkünlükleriyle ve meşhur bar konseptleriyle bilinirler, genelde çok konuşkan ve taşak muhabbeti yapmayı seven insanlardır. Kadınları konusunda çoğu çok ciddidir ve bu konuyla alakalı pek espri kaldıramazlar, bu durum tarihleri için de geçerli. Özellikle bilinen kıtlık durumuyla alakalı patates esprilerini ciddiye alırlar.İrlandalıların çoğunluğun belirgin çilleri vardı, özellikle bazıları sinirlendiği zamanlar suratlarında çiller iyice belirginleşir ve bunlar halk arasında bilinen şeylerdir. Çingeneler genel olarak sevilmeyen, hor görülen ve bir o kadarda aşağılanan bir halktır, insanların içerisinde kendinizi onlardan üstün görmeyin. Elinizde olan herhangi bir malı birine satarken oldukça dikkatli olun, çünkü siz Çingenesiniz... Her an paranızı alamayıp dövüşmeye hazır olun, Çingeneler genel olarak kendileri arasında çok samimidirler. İnsanlardan çok birbirleriyle yaşamayı öğrenmiş, birbirlerine sahip çıkmayı öğrenmişler. Çingene rolü yapıyorsanız İrlandalı veya İngiliz veya Avrupa'nın herhangi bir ülkesinde göçebe yaşamış sokak çocuğu rolü yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.İrlandada Yemek Kültürü İrlanda mutfağında en önemli sebze tabii ki patatestir.İrlandalılar 16. yüzyılda büyük bir patates kıtlığı yaşamışlar, öyle ki bu kıtlık sebepli yaklaşık bir milyoninsan hayatını kaybetmiştir, bu denli büyük bir yer sahibidir patates.İrlandalıların en meşhur yemeklerinin başında Shepherd's Pie veya Cottage Pie (Çoban'ın yemeği) gelir.Irish Breakfast adı verdikleri kahvaltıları vardır. Irish Christmas Pudding (Yılbaşı puding'i) isimli tatlıları oldukça meşhur ve Sodalı İrlanda ekmeğide favorileri arasında.Birliğe Nasıl Katılabilirim?Mahalleye uğrayın ve birlik üyeleriyle takılmaya başlayın, onların ayak işlerini yapın. Birlik üyesi olma isteğinizi onlara yansıtın, güvenlerini kazanıp onların sözünü dinlerseniz birliğe güzel bir şekilde dahil olabilirsiniz. Bu söylediğimin aksine mahalleye gelip herhangi bir birlik üyesine "Nasıl gidiyor ahbap? Mob'a katılmak istiyorum." gibi söylemlerde bulunursanız arkanıza bakmadan kaçmaya çalışın. Çünkü bir Mob'a böyle üye olamazsın ama kendinizi böyle öldürtebilirsiniz. Mahallede Yapacak Rol Bulamıyorum.Gelelim sıklıkla yaşayacağımız sorunlardan bir tanesine, her oluşum bu sorunla karşılaşılır, çözümü oldukça basit. Tezgah kurup reklam vererek rol yaparak para kazanabilirsiniz, ss editinden bahsetmiyorum bile. Birlik üyeleri ile barlara veya gece kulüplerine gidebilirsiniz, gitmek istediğiniz yer size kalmış, güzel roller yaparsanız eğleneceğinize eminim. Genç bir birlik üyesiyseniz, ailenizden izin alarak sokağa geldiğinizi belirtin, kaçamak yaparak güzel roller çevirip karakter gelişimi yapabilirsiniz. Birlik üyelerinin birinin evinde parti verebilirsiniz, partide ağzı iş yapan birisi uyuşturucu satabilir. Aklıma gelenler bunlardı, daha tonlarca şey düşünüp uygulayabilirsiniz.Birlik İçerisine Yükselmek İstiyorum.Bu konu biraz sakıncalı, karakterden karaktere değişir ama yükselmenin basit kuralları vardır. Karakteriniz genç yaşlarda biriyse sivri zekasını karşı tarafa yansıtmalı. verilen ayak işlerini yaparak, birlikte üst rütbeli üyelerin sözünü dinleyerek, onlarla sıkı bağlar kurarak, elinize geçen uyuşturucuları satıp birliğe kazandığınız paydan bir miktar vererek ve son olarak ss editleyerek hızla yükselebilirsiniz. Karakteriniz eski orta yaşlarda biriyse daha önce bu tarz işlere bulaşmış rolleri yapın. Bu tarz roller yapan kişileri riskli işlere sokmadığımızdan birlikteki yetkili üyelerin sözünü dinleyip, onlarla sıkı bağlar kurarak ve genç yaştaki üyelere örnek olarak hızla yükselebilirsiniz. Ss editlemeyi unutmayın.CK Hakkı.Sistemsel olarak birliğimizde 24 saat bulunursanız, ck hakkınızı vermiş sayılırsınız, çoğu insan bu konuda itiraz ediyor, ama kural ortada. Görmedim, okumadım, ve benzeri şeyleri kabul etmiyoruz.