Konu: Samp ortamında en sevdiğiniz oyuncu tipi nedir?  (Okunma sayısı 1255 defa)

#30 - 27.04.2022 02:50
türkce'yi katletmeyen
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 27.04.2022 19:43
Sıfır bir izleyip gaza gelip oyunda yolda yürüyoruz diye dm atmayanlar... umarım alması gerekenler alır bunu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 27.04.2022 21:48
rol dışında sıcakkanlı olup guzel sohbet edebildigim, bu oyunu eğlencesine oynamayı bilen insanlar en sevdigim oyuncu tipleri
bkz: @Elzem @Geeco @Lethal @ukicik ve nıce dostum
Mükemmel
4
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
elzem in der hölle, Lethal, the forbidden one, Layshe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 29.04.2022 14:17
ERP'yi OOC s*k kaldırmak için yapmayan.
Haha
4
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Steiner, ardv the most sinful, Shardblade, killtosurvive,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 01.05.2022 19:55
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 11.05.2022 14:58
kafa dengi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 12.05.2022 15:47
karakterine göre gereken fear rp yapabilen insan benim için rpcidir aga
ben en başta buna bakarım
bizim oyuncularımızda en büyük sorun fear rp yapamama sanki onu yapınca gerçek hayatta da rezil rüsva olacak falan mı sanıyor anlamıyorum
merak etmeyin be kardeşim bir yerleriniz küçülmüyor
herkes kaskatı olmak zorunda değil yapmayın şunu aşın artık

bir de şunu konu var
be arkadaş bir insanda çelimsiz olmaz mı? herkes kavga edecek, kavgada galip gelecek, birisi vurduğunda karakteri nasıl olursa olsun kaç yaşında olursa olsun
öküz gibi adam bile olsa vurmaya çalışıyor bazıları var indiriyorda o yaşına rağmen herhangi bir şeyine rağmen ulan karşılık verme ya bir kere de çelimsiz olun
adam bırakın sizi alaşağı etsin kavga etmeyi beceremeyin bir yumrukta hastanelik olun
yapın böyle şeyler adamın teki gym kasmış 24 saat 5 kişiye kafa tutuyor çatur çutur deviriyor hepsini herif bir de takım elbiseli
be arkadşım o dar takımla nasıl bu kadar eleman deviriyorsun en azından ceketini çıkar gömleğini kıvır ne bileyim
neyse bunlar işte anladınız siz beni yazayım dedim öylesine babayiğit

(hatta ben bu konuyla ilgili sonra bir konu açayım)
« Son Düzenleme: 12.05.2022 16:07 BABAYIGIT »
Mükemmel
1
Like
3
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Melyh,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Myrtle, classyrk, Steiner,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 12.05.2022 19:11
aylarca ne forumdan ne de oyun içi pm'den hiçbir ooc bağlantı olmadan yapılan rollerin hayranıyım. oyunu oynadığım süre içerisinde böyle çok fazla kişilerle rol yaptım hepsine burdan selam
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 25.09.2022 13:06
Eğlenmek yerine, başkalarının canını sıkmak ve yaptığı İl-Legal roller ile kendini tatmin etmeye çalışan insanlar olmaması.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 26.09.2022 17:15
karakterine göre gereken fear rp yapabilen insan benim için rpcidir aga
ben en başta buna bakarım
bizim oyuncularımızda en büyük sorun fear rp yapamama sanki onu yapınca gerçek hayatta da rezil rüsva olacak falan mı sanıyor anlamıyorum
merak etmeyin be kardeşim bir yerleriniz küçülmüyor
herkes kaskatı olmak zorunda değil yapmayın şunu aşın artık

bir de şunu konu var
be arkadaş bir insanda çelimsiz olmaz mı? herkes kavga edecek, kavgada galip gelecek, birisi vurduğunda karakteri nasıl olursa olsun kaç yaşında olursa olsun
öküz gibi adam bile olsa vurmaya çalışıyor bazıları var indiriyorda o yaşına rağmen herhangi bir şeyine rağmen ulan karşılık verme ya bir kere de çelimsiz olun
adam bırakın sizi alaşağı etsin kavga etmeyi beceremeyin bir yumrukta hastanelik olun
yapın böyle şeyler adamın teki gym kasmış 24 saat 5 kişiye kafa tutuyor çatur çutur deviriyor hepsini herif bir de takım elbiseli
be arkadşım o dar takımla nasıl bu kadar eleman deviriyorsun en azından ceketini çıkar gömleğini kıvır ne bileyim
neyse bunlar işte anladınız siz beni yazayım dedim öylesine babayiğit

(hatta ben bu konuyla ilgili sonra bir konu açayım)

O kadar çok yaşanılan bişey ki. Canım sen de çılgın rolü yapıyodun bizleyken. Ondan bile rahatsız olanlar varken ben renk katıyor diye bakardım. Gerçi hiç şikayetçi olmadım da bu konuyla ilgili hatta deli herkesi döven dayak yiyen alışagelmiş gelmemiş rollerin yapılmasında da sorun yok. Sonuçta oyun karakterinde mantık aramadan önce karşı tarafın niyetinin toksikliği ve karakterine ne kadar yansıyıp ne kadar öyle bir rolü tercih ettiğine bakmak lazım. Deli rolü de bi karaktere özgü kısmi geçişlerde olmalı. Robot rollerine on basar yani uzun chat yazıp keyif vermemesindense jest mimik hissettiren roller daha iyi elli defa. Bence rolün ve rolcünün en nefret noktası, rol sorgulanması ve yapılan role karşı yanıtsız kalınca durumun oocye taşınması rolün en berbat durumu gibi geliyor bana. Ya da rollere yapılan ooc müdahalelerin rol zevkini köreltmesi sonucu oluşan kin nefret haset dolu tavırlar. Bunlara sahip olmayan kendini dev aynasında görmeyen ya da kendini bir şeyle bir yerle kıyasa tabi tutmayan her rolcü iyi rolcüdür bence. Çünkü bunları yapan en başta insanlığını kaybetmiştir. Rolcü basit bi karakter çizer oynar, kendini bi yerde görmez. Ya da başkalarını aşağılamaz. Evet bi seviye görmeyi herkes bi süre sonra istiyor ama sonuçta bu bi oyun ve eğlenmediğimiz zaman o ortamın içinde rol yapmamız gerekmiyor. Eğlenebileceğimiz kişilerle rol yapmayı seçiyoruz. Bir de şartlar eşit olmuyor zaten, o yüzden rol yaparken insanın en büyük hatası bence rol insanın bazı konularda kendi iyi özelliklerini kaybetmesine neden oluyor. Gösterdiği konumu haricinde nasıl zayıf nasıl güçlü bir kişilik olduğunu rahatlıkla görebiliyorsun. Bu yıpranma payı yüksek olduğu ortamda rol direkt zararlı. Kesilmeli hatta bilgisayar kapatılmalı mümkünse. Bunun olmadığı kendini koruyabilen her rolcü bence sağlam karakterli iyi rolcüdür. Birisinin kendisini iyi rolcü ve oyuncu diye tanıtmasına gerek yok, bu tavrından rahatlıkla anlaşılabilir. Gerçi rol yaparken de kalitesini herkes görüyor, şöyle yaptım böyle iyiyim böyle güzelim böyle çirkinim demeye de gerek yok. Ooc de konuşursun sohbet edersin. Saygı çerçevesi olur. Diğer türlüsünde rolün tam aksine insanların olgunlaşmamış kimliğine zarar verdiğini düşünüyorum.

Bak sana bişey anlatıyım hep Leyla ile Mecnun izleyen bi arkadaşım vardı kendisinin öyle bir aşka tutulacağına inanır öyle davranmayan erkekleri reddederdi. O yüzden hep sevgili ilişkileri sıkıntılı oluyodu. Hep söylerdim böyle yapmamasını ve umarım hayatını bu şekilde sürdürmez artık. O yüzden bence en iyi oyuncu, oyunu kapattığında içinde kin olmadan yaptığı rolden keyiflenen ve sırf mutlu olduğu eğlendiği, sana karşı bir kıskançlık beslemeden sırf zevk aldığı ve ortak bir anlayış çerçevesinde ilerlediği görülebilen rolcü ve oyuncudur. Rol yaparken sizi kıskanan sizden tiksinen üstten bakmaya çalışan ya da sizi ezerek bi tavra giren insan gördükçe uzaklaşmak en doğrusu. Çünkü yakınlaştıkça kendinize zarar verdiğiniz gibi onun da hatalarını meşru hale getiriyorsunuz  Böyle olmayan samimi beş on kişi tanıdıysan ve onlarla konuşup arkadaşlığını sürdürebiliyorsan güzel bi ortam da oluyor. O da dünyalara bedel zaten.  :-*

Senle ilk rol yaptığımızdan beri farklı tiplemeler öne sürmeye çalıştın, severdim rolünü. Zamanında birliğe de ondan davet etmiştim. Bir insan bence gerizekalı rolü aşırı agresif ya da aşırı toy soft rol de herkesi döven rolü de yapabilir. Bu önemli değil, ihlalsiz rol ooc olarak karaktersizce yargılanmayı hak eden durumları yaşamak daha kötü. Her tip rolcülüğün en zirve kalitede olması için saygı ve anlayış birikimi çok yüksek bir platformda oyun oynamamız gerekiyor. Samp dünyası genel olarak böyle olmadığı için o tarz karakterlere eğilim pek olmuyor işte. Gerçi herkes sevdiği şeyi yapıyor. Bi oyuna girmişsin bi rol yapıcaksın mesela o da bu mu yani dedirtiyor bazı karakterler. Bence o yüzden işin oocye giden noktasındaki durumu rol gelişiminin en büyük problemi. Bu da ne kadar gelişir bilmiyom. On yıldan fazladır değişmedi oynadığımız bir oyun olduğu için muhtemelen de değişmez.

Şu chati bile yazıyorum mesela ama birisi gelip bunu yazmaya üşenmedin mi diyecek ya da insanlar çıkacak ve bunu düşünecek. Basitliğe tenezzül edilen şeyden neden kalitesiz diye şikayet etmek de ayrı bir garabet. Pffs.

Bitmeyecek tartışmalar. Liberalizm mi Devletçilik mi Admin mi oyuncu mu? . Mama miya  ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok