Konu: [15.04.2022 - Vertaim Zebunyan] RK, Emote İhlali  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2022 22:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vertaim Zebunyan @FrolloTR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bulvara gittim, Benedict karakteriyle husumetim bulunuyordu. Simon karakteri karakterimi dövmeye başladı. Dört dakika sonra Vertaim karakteri beni silahla yaraladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/t0vdml

Ek açıklamalar(varsa): Bu konuda daha hassas davranabilirlerdi, döven kişi sistemsel bayıltmadan emote vererek yapabilirdi. Veya sıkan kişi emote verip sistemsel bayıltmayabilirdi.

« Son Düzenleme: 15.04.2022 22:33 DDipsy »

#1 - 15.04.2022 22:41
@FrolloTR adına;

Sana oldukça hassas davrandım zaten. Simon karakterine PM'den düşürmemesi için yazdım. Onun seni düşürmesi beni bağlamıyor, zaten ona yazmışım. Ayrı olarak tekrardan sana ateş açtım, evet. Rol editleyeceğim, bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum. Bir olayda 2 defa şikayet açmışsın, kin tutmadığını varsayarak sana hafif davranıyorum, Dipsy.

#2 - 15.04.2022 22:50
Kin falan yok, kanıtlarımın yeterli olduğunu düşünüyorum. İhlal olduğundan da eminim. Kin yapacak olsam sana pm atmadan direkt olarak şikayet açardım. pm'den yaptığın açıklamaları yeterli bulmadım.

#3 - 16.04.2022 00:23
@FrolloTR adına;

Şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 16.04.2022 03:16
Revenge Kill için yeterli kanıt bulunmuyor, ateş açmadan önce verilen emote kurallarımıza aykırı. Karakter ceza alacak.