Konu: [26.10.2019 - Rogelio Santos] Fear RP, RefuseRP  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 15.04.2022 21:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @AlbertDeSalvo - Rogelio_Santos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Cross - Cesar_Enrique

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş geldi ve mahallemizin locasına oturdu, düşman set olan "Nortenos" kültürüne ait  dövmeler taşıdığını /do 'dan belirtti. Mahallenin sahibi darp etmemi söyledi ve kişiyi dövdüm, yere düşünce onu gasp ettim ancak kişi direndi hep yerde olmasına rağmen. Baygınlık süresi bitince de arkadaşının motoruna binip gitti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Fear ve Refuse RP kapsamından cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 16.04.2022 01:57
@AlbertDeSalvo savunmanızı yapın.

#2 - 18.04.2022 14:43
Mahalledeki koltuğun loca olduğunu bilmiyordum, rol yapmak ve birlik edinmek için yanlarına gidip role girdim agresif şekilde role yön verdiler, kültürleri birleştirmek için geldiğimi söyledim ve gasp edip saldırmaya başladılar burada bir fear-rp ihlali göremiyorum tek başıma ne saldırmışım ne agresif davranmışım, ceza alması gereken bu arkadaşlar.

#3 - 18.04.2022 14:45
Ayrıca bir illegal birlikte bile rol yapmıyordum karakterim sivil ve kişinin ss te gözüktüğü gibi yaralı olduğu halde beni gasp etmesi de kural dışı.

#4 - 20.04.2022 06:16
Merhaba, hood içinde birlik üyeleri sizi gasp edebilir, buna rolden direnme gösterebilirsiniz ve /me komutuyla belirtsiniz, sistemsel olarak reddedip başka bir motora binip gitmeniz rolü reddetmek oluyor.

Refuse RP sebebiyle ceza alacaksınız, tekrarı için daha dikkatli olun lütfen.