Konu: [15.04.2022 - Cillian Russel] Car Jack  (Okunma sayısı 85 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2022 19:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cillian Russel @Ertan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda sahipsiz kontağı açık araba gördüm, kendi arabamı kenara çekip arabayı çalacaktım. Sahibi üstüme koşarak Car Jack attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/feusy6

Ek açıklamalar(varsa): Arabayı getirmediği takdirde şikayet açacağımı pm'den belirtmiştim. Keyfi bilir.

#1 - 16.04.2022 00:24
Merhabalar,  Olay  OverDose Garage önü garaj girişinde gerçekleşti.Şöyle anlatayım, ben arkadaşım Jessie'ye eşya vermem gerekiyordu fakat sağ tık + n yaparken  bu kapının bir şifresi  var diye uyarı attığı için mekaniğimizin içine doğru gidip verelim dedim o sırada aracım da orada duruyordu. Sonrasında aracı kilitlemek için yolun yarısından döndüm o an lag mı vardı anlamadım şahıs araç yanında idi o sırada bende direk bindim aracıma motoru kapatmaya,(düzkontaklamamıştı.) adam ayakta idi ben f attığım sırada bu yüzden inmedim aracımdan sonrasında olay yerinden uzaklaştım. Savunmam bu kadar.

#2 - 16.04.2022 01:45
@DDipsy araca bindikten sonra emote vermişsiniz, binmeden önce emote vermeniz gerekiyor. Eğer emote'u binmeden önce verseydiniz karşı taraf için emote'u gördüğü halde aracı alıp gidiyor denebilirdi. Aynı zamanlarda araca bindiğiniz için ve bindikten sonra emote verdiğiniz için karşı taraf ceza almayacak.

@Ertan aynı zamanlarda bindiğiniz için bu seferlik işlem uygulanmayacak, rollerinizde dikkatli olun.