Konu: Lucas Krauszer, maske_23975 - Rolde Quit / Bunnyhop  (Okunma sayısı 214 defa)

#0 - 15.04.2022 17:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas Krauszer - @barrylex  / maske_23975

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan Fincsther - @Vodkhea

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
quit, bunnyhop

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'da görülüyor, kişiler quit ve bunnyhop yaptığı belli oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 15.04.2022 19:35
O kadar polisi görünce heyecana kapılıp iki kere zıplıyorum ancak quit atmıyorum,  Lucas'ın yaptıklarını hiç etik bulmuyorum.

#2 - 15.04.2022 20:08
Şahitliğimi onaylıyorum.
O kadar polisi görünce heyecana kapılıp iki kere zıplıyorum ancak quit atmıyorum,  Lucas'ın yaptıklarını hiç etik bulmuyorum.
Arkadaş heyecanlanmış, oyun oynuyoruz neyin heyecanı?

#3 - 15.04.2022 21:10
Şahitliğimi onaylıyorum.
Arkadaş heyecanlanmış, oyun oynuyoruz neyin heyecanı?
Neden böyle dediniz? Silahlar çok para ve o kadar çok polisi görünce insan istemeden heyecanlanabiliyor. İleti kirliliği yapmayacağım benim savunmam bitmiştir benim için sonuçlanabilir.

#4 - 15.04.2022 21:58
@barrylex en kısa zamanda savunmanızı yapın.

#5 - 15.04.2022 22:07
@barrylex en kısa zamanda savunmanızı yapın.
yarın savunmamı yapıcam

#6 - 16.04.2022 06:10
Video da herhangi bir bunnyhop yaptığım gözükmüyor. Araba önümde olduğu için üzerinden atlamaya çalışıyorum ve bir kere zıplıyorum sadece. Quit konusuna gelirsek düştüğüm gibi oyunum buga giriyor ve beni East Beach'e ışınlıyor. Ardından oyunum crash veriyor, oyuna girmeyi deniyorum. Fakat oyuna girerken crash alıp duruyorum, sonrasında ise bilgisayarı kapatıp açıyorum öyle oyuna giriyorum. Düştükten 15 dakika geçmeden oyuna giriş sağlamış oluyorum. SS'ini aşağıya atıcam. Zaten loglardan kontrol edilirse oyundan düştükten sonra attığım SS'deki gibi tekrar oyuna girmiş olduğum gözükecektir. Onun öncesinde dediğim oyuna girmeyi denedim fakat crash aldığım için giremedim, girdiğim de ise East Beach'de spam oldum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 16.04.2022 08:40 barrylex »

#7 - 16.04.2022 18:35
Bugdan kurtulduktan sonra yaşadığınız durumu o rolde bulunan herhangi bir polise iletip rolün devamını isteyebilirdiniz. Her iki karakter de ceza alacak.