OOC Bilgilendirme
Birliğimize karşı ilgi duyuyorsanız ve katılmayı planlıyorsanız sizden birkaç isteğimiz olacak elbette, bunlardan birkaç tanesi;
1-) İlk ve en önemli kuralımız kesinlikle ama kesinlikle oluşum içerisindeki herkese saygı duymanız. (Outsider olsa bile sonuçta o karakteri'de bir oyuncu canlandırıyor.)
2-) İtalyan-Amerikan kültürüne hakim olmanız, hakim değilseniz bile oluşum içerisindeki üyelerden kültür hakkında fikir alabilirsiniz.
3-) Her ne kadar burada oyun oynuyor olsak bile belli bir hiyerarşinin olduğu gerçeğini kabullenmelisiniz, outsider karakteri canlandırıp bir capo üyesine hakaret edemezsiniz. Karakteriniz oluşum içerisinde böyle bir hareketi gerçekleştirmemeli. Kendinizi karakteriniz yerine koyun, gerçek bir hayatta bunu yapamayacağınız gibi oyun içerisinde'de yapmamalısınız.
4-) Karakterinize belirli özellikler eklemekten çekinmeyin, kusurlu olsun ya da bir fobisi-hobisi olsun. (Şişko, sıska, gitar çalabilen, kekeme, topal, tek gözlü...)
5-) Beş ve son kural, kesinlikle ilk maddeyi çiğnemeyin!
Visconti'lerin yerleşim yeri; Temple bölgesinde bulunan "Sex Shop ve yanındaki kaleye benzeyen yerdeki" işletmelerdir. Bu bölgedeki insanlarla iletişime geçerek kendinizi tanıtabilirsiniz, tanıtacağınız insanlarla yakınlaşırsanız onlar sizi aileye "bu benim bir dostum-yakınım." diye tanıtacaklardır ve bu şekilde aileye katılımınız gerçekleşecektir. Kısa süre içerisinde aile tarafından size ilk başlarda outsider yani ailenin dışından birisi olduğunuz için, güven testleri uygulanır ve ayak işleri yaptırılır. (Şoför olmanız, bir yerleri temizlemeniz istenebilir örneğin araba gibi vs. ya da sipariş verilir bu siparişi gidip oradan almanız istenir gibi...)
(Her ne kadar İtalyan-Amerikan kültürünü yansıtıyor olsak bile oluşum içerisinde farklı ırklara sahip kişiler yükselme şansını yakalayabilir. (Godfather serisi bir örnek olacaktır.) OOC alımlarımızı zaman, zaman oluşumun durumuna göre açabiliriz ancak bunun yerine IC yollar üzerinden katılmayı denemeniz sizi birkaç adım ileride başlatacaktır.)
K O L P A C I#9473