Konu: [13.04.2022 - Timur_Pavlovic] DM  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.04.2022 16:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur Pavlovic @monst3r

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Takashi Yoshiro - Ryuzaki Luzy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.04.2022 15:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Spoiler: GösterGizle
 DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlegas'ın ilerisinde bulunan blokların arkasında rol yapıyorduk, yanımıza Timur Pavlovic geldi. Yanına gidip konuşmaya başladık, Ryuzaki ile atışmaya başladılar. Atışmaların sonucunda Ryuzaki, Timur'a yumruk attı ve bölgeden ayrılıp sakin bir yere geçtik. Rolümüzü devam ettirirken gelip üçümüzü de vurdu. Bizi nasıl buldu bilmiyoruz. Ryuzaki'nin söylediğine göre sadece kendisine ateş açabilmesi için izin vermiş. Beni ve Takashi'yi vurabilmesi için mantıklı bir sebebi yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 13.04.2022 16:38
Şahitliğimi kabul ediyorum artı olarak nasıl oluyor da bizim yerimizi buluyorsun anlamıyorum bunun arkasında ne yatıyor? Bence kesinlikle bir şeyler var.

https://www.hizliresim.com/24tia1e - İlk Timur Pavlovic'i gördüğümüz yer burasıydı sonrasında nasıl oldu da bizi buldu bilemiyorum.

https://www.hizliresim.com/szp4u0w - Burada ise tahmin ederek bulunduğumuz yerde DM yiyiyoruz maske ID si Timur Pavlovic'e ait.

#2 - 13.04.2022 17:07
Akşam savunma yapacağım.
« Son Düzenleme: 14.04.2022 11:07 monst3r »

#3 - 13.04.2022 21:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur Pavlovic @monst3r

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Takashi Yoshiro - Ryuzaki Luzy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.04.2022 15:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
 DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlegas'ın ilerisinde bulunan blokların arkasında rol yapıyorduk, yanımıza Timur Pavlovic geldi. Yanına gidip konuşmaya başladık, Ryuzaki ile atışmaya başladılar. Atışmaların sonucunda Ryuzaki, Timur'a yumruk attı ve bölgeden ayrılıp sakin bir yere geçtik. Rolümüzü devam ettirirken gelip üçümüzü de vurdu. Bizi nasıl buldu bilmiyoruz. Ryuzaki'nin söylediğine göre sadece kendisine ateş açabilmesi için izin vermiş. Beni ve Takashi'yi vurabilmesi için mantıklı bir sebebi yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

Herhangi bir hile söz konusu değil, Ryuzaki karakteri ufak bir atışmadan sonra bana yumruk atıyor, siz de kişi saıyısı olarak benden fazla olduğunuz için brawl rolüne giremem, dolayısıyla ben silahımı çekiyorum ve kaçmaya başlıyorsunuz ardından sizi kovalamaya başlıyorum, son gördüğün yer de blokların arkası değil kasparovun bölgesine kadar kovalamaca sürdü ve ardından kasparov bölgesinde sizi ararken sizin saklandığını gördüm sıkmadan önce ryuzakiye pm atarak ıc düşmanlığın başladığını söyledim ve ryuzaki düşmanlığın başlamasını onayladı , uygun zamanda aracımdan inip sıktım, Ryuzaki karakteri ile  yan yana olduğunuz için ayırt edemedim çünkü aramızdaki mesafe fazlaydı sizi ayırt edemediğim için sizi de düşürmüş oldum, olay bundan ibaret.

Ben sizi kendim arayarak buldum fakat sol alttaki mapin sağ üst kısmına bakarsanız kasparov otoparkı tarafında bir araç kalabalığı görüyorsunuz adamları vurduğum yer tam orası araçları ile beraber park etmişler. , yani kaçabileceğiniz alanlar belli o alanların etrafında gezersem sizi çok rahat bulabilirim, sizi nerede kaybettiğim belli, herkes o çevrede bir yere saklanır sonuçta. Aramızda çok fazla bir mesafe olmadığı için beni hile kullanarak buldu diyemezsin çünkü kaçacağın bölgeler belirli.
« Son Düzenleme: 14.04.2022 11:32 monst3r »

#4 - 15.04.2022 14:06
Savunma geçerli.