Yine alakası olmayan birisi, yine alakasız bir suçlama.
Video'u alan kişiye bakarsanız ben sıkarken reload ediyorum, sizce bu mümkün mü? Sıkarken ayrıca nasıl şarjörü değiştirebilirim? Böyle bir şeyin olma sebebi lag ve hatta biz bunu klip alırken kullanıyoruz.
Sağdaki kişi benim, skinin kafasından anlaşılıyor zaten. r tuşuna basıyorsun bu arada reload.cs'n olması gerekiyor, r'e bastığın gibi silahı bırakıyorsun ve animasyon o an girmiyor, silahı tekrar eline aldığında animasyona giriyor. Muhtemelen silahı elime almadan önce r'e basmışım ve animasyon girmeden q'a basıp silahı envantere atmışım. Her neyse.
İlk hitten bahsedeyim; Yeni IP'e geçtikten sonra brawl bugunun eskisi gibi olmadığını fark etmişsinizdir, artık ekranınıza kime vurursanız karşı taraf vurmamış olsa bile hasar yiyorsunuz, videoyu alan kişi hem laglı ve yüksek bir yerden düşüp animasyona giriyor. Zaten karşı taraf laglı olduğu için aşağı düşme animasyonuna girmiyor ve benim ekranımda hit attığım için kişi hasar yiyor. Silent açıldığında kişiye bakmadan sıkman gerekir ama mermi her zaman kişiye isabet eder, burada kişiye mermi gelmemesinden silent olmadığım anlaşılıyor zaten.
Ne olursa olsun silent olduğunda hasarı yiyen kişiye mermi kendi ekranında isabet eder, mermi isabet etmezse ortada bir şey olmaz.
İkinci atışımda zaten hiç bir şey yok.
Üçüncü atışıma gelirsem kişi zaten benim içime girmiş, kişi içime girdiği için onun ekranında benim karakterim dipçik animasyonuna giriyor, dipçik animasyonunu girip movie'de deneyin, karakter sağa baksa bile dipçik attığında sola doğru bakıyor. Yine karşı taraf laglı olup geriden geldiği için onun ekranında farklı, benim ekranımda farklı gözüküyor. Silent olmuş olsaydım son atışımda Tarrion karakterine hit atardım çünkü onun arkasına doğru geçiyorum.
Uzun lafın kısası 69 level bir karakter, Vicolays ismi, Samp'ın eski olması ve bunun beraberinde getirdiği türlü optimizasyon ve senkron hataları sonucunda bu görüntülerin olması çok doğal. Onlarca büyük savaşlara girdim ve hiç birinde hile açmadım, tuvalette bir trollü vururken mi silent açacağım? Youtube'a Vicolays yazıp oyunun nasıl oynanıldığını görebililirsin. Vurulan kişi şikayetçi değilken, şikayet açmamışken sağdan soldan bulduğun bir video ile şikayet açıp birini banlatmaya çalışman komik. Bu sizin tarafınızdan yediğim 6. şikayet. Açık aramayı bırakıp oyununuzu oynasaydınız sizin de elinizde M4 olurdu.
Ayrıca hiç aşağıya ihlal yaptığını gördüm, açtım gibi bir savunma yapma, neden şikayet açtığını ikimizde iyi biliyoruz.