Konu: Helen MacGorman / ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2022 03:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @TemenoThyrea

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Chadellin @Rusky @Nixon  @Karex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.04.2022 03:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sadler için kovalamaca başlatıldı ve KOD0 durumu belirtildi, araç takibini sürdürdük ve şahıs şehir dışına çıktı ve bize ateş açtı, onu yaralıya düşürdüğüm zaman ise chate soru işareti bırakıp oyundan çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/xcu8dp

Ek açıklamalar(varsa): IC jail eklenmesini ve silahına el konulmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 12.04.2022 04:00 Pyth »

#1 - 12.04.2022 04:01
Şahitliği onaylıyorum, IC jail süresi 400 dakika.

#2 - 12.04.2022 04:04
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşımız oyuna girip bizi görünce tekrar quit atıyor.  :-\ IC jail süresi 400 dakika, Shotgun model silahı bulunuyor, silahının silinmesini talep ediyoruz. Üç memur vurduktan sonra kendi düşünce q atıyor.  :garip: :garip:
« Son Düzenleme: 12.04.2022 04:27 Rusky »

#3 - 12.04.2022 04:19
Şahitliğimi onaylıyorum, bunun yanı sıra aşağıdaki kural ve kanıtın incelenmesini & göz önünde bulundurulmasını arz ederim.

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

a) Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

b) Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

c) Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (Chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire) ağır cezalara sebebiyet verebilir.

CEZASI: Hapis.

https://streamable.com/9o5dpy

#4 - 12.04.2022 04:51
Bizi vurduğunun kanıtı ; https://www.hizliresim.com/4l0ivdi

#5 - 12.04.2022 05:05

#6 - 12.04.2022 05:37
Arkadaşın OOC sicili zaten kirli, amacı ve yaptığı belli. Troll ve DM atmaktan başka bir şey yapmıyor, direkt olarak forum ve oyundan yasaklanırsa herkes için daha sağlıklı olur.

#7 - 12.04.2022 07:09
haklsınıız bu kaiden denilen arkadaş sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor, ben de oyuna girdim selam yazdım sıkmaya başladı bir anda ben de anlamadım. ben de şikayetçiyim kendisinden.

#8 - 12.04.2022 10:54
Merhaba,

Helen MacGorman karakteri birden çok kural ihlali ve IC jail süresinin toplamı kadar cezai işlem görecek ve silahı silinecek.

Ayrıca, @TemenoThyrea kural ihlalleriniz devamı halinde yasaklanabilirsiniz.