Konu: Leo Elisof YKİ  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.04.2022 18:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leo Elisof @samicihan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ceco_Enyo @DDipsy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: YKİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi sabah saatlerinde yaralı duruma düşürdük, öfkesine yenik düşüp tekrar saldırmaya gelmiş anlaşılan hasarlarda da gözüktüğü gibi RK süresi bitmeden tekrar bir savaşa katılmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videonun sonunda düştüğü gözüküyor, gerekli cezayı almasını istiyorum, oyun kurallarını tekrar gözden geçirirse iyi olur.

#1 - 11.04.2022 18:17
Selam, Radaslov karakteri ile savahta aramızda bir çatışma gerçekleşti orda benden hasar yedi, ss'i video'su yok ama baskında benim olmadığıma dair video var. Radoslav'ın attığı ss'te görünüyor zaten emotesiz neden sıkayım?

#2 - 11.04.2022 18:30
Ne anlatıyorsun kanka, videoyu izledin mi? Videoda ateş açtığın gözüküyor sonuna kadar izle bize camdan sarkıp ateş açıyorsun sonunda yaralıya düşen sensin RK süren bitmeden tekrar gelip AFK haldeyken vuruyorsunuz, hasarlarda senin de adın var, görmedin mi orayı?
Yönetici kararı bekliyelim.

#3 - 11.04.2022 18:35
Selam, sen afk haldeyken sana sıktığının kanıtını atamamışsın, sabahki çatışmadan kalan "hasarlar" eğer seni sabahtan beridir kimse düşürmediyse canının gitmesine sebep olan her şey bir gün bile geçtiyse /hasarlar dan bakılınca görünebilir. Size bölgenizde sıkmadığına dair kanıt:

Spoiler: GösterGizle

#4 - 11.04.2022 19:27
Dostum sen düştüğünün ss ini atıp beni rklı vurdu diyorsun fakat benim orda olduğuma dair hiçbir ss yok, sabahki bize hakaret etmenizden dolayı ben rk yemeden once sana vurdugum hasar bu saat olarak gozukse hersey ortada zaten

#5 - 11.04.2022 20:14
30 dakika öncesinin hasarı /hasarlar'da görünebilir, sunulan kanıtta Leo karakterinin tekrardan sıktığına dair herhangi bir kanıt yok.