Konu: Daddy Shorty | Car Jack, OOC Üslup  (Okunma sayısı 70 defa)

#0 - 10.04.2022 16:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daddy Shorty - @VeenxL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/04/2022 | 22:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack, OOC Üslup

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek yapıyordum, bir anda geldi ve ' F ' spam yaparak beni araçta attı. (Meslek araçlarında sürücü varsa CJ atılamıyor, F spam gerekiyor atmak için.) Kendisine PM attım ve aracı geri vermesini, aksi taktirde şikayet açacağımı belirttim. Agresif bir tutum sergileyince bende biraz agresif kullandım fakat kuralların dışına çıkmadım. " okay shut up pls " dedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

CJ
Spoiler: GösterGizle

OOC Üslup
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sergilediği tutum ve CJ için cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 10.04.2022 16:46
Gün içinde savunmanızı yapın lütfen. @VeenxL

#2 - 11.04.2022 01:02
benim onu araçtan attığımın bir kanıtı yok ayrıca, ooc üslup ile ilgili bir durumda yok sadece susmasını ve bana yazmamasını dile getirdim kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum, teşekkürler iyi forumlar.[daha ileti gönderilmeyecektir.]

#3 - 11.04.2022 01:59
benim onu araçtan attığımın bir kanıtı yok ayrıca, ooc üslup ile ilgili bir durumda yok sadece susmasını ve bana yazmamasını dile getirdim kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum, teşekkürler iyi forumlar.[daha ileti gönderilmeyecektir.]
Ne demek yok? Ekledim şikayete, yönetimi kandırmaya çalışmana anlam veremedim.

#4 - 11.04.2022 02:42
yönetimi kandıracak bir durumum yok kanka, kanıtın varsa at diyorum kendimi savunuyorum üste binmeye çalışıyorsun, daha fazla kalabalık yapmıyacağım admin arkadaş haksız olduğum birşey varsa beni cezalandırabilir iyi günler.

#5 - 11.04.2022 02:58
Şikayet incelendi,

Car Jack konusunda yeterli kanıt bulunmuyor bu yüzden ceza verilmeyecek. Buna ek olarak pm üzerindeki uslubunuz hoş değil tek seferliğine uyarılıyorsunuz tekrarında ceza alacaksınız. @VeenxL