Konu: Miguel Cespedes -  (Okunma sayısı 161 defa)

#0 - 09.04.2022 15:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel Cespedes @GunPowder

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @DiabloCrise / @monst3r

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda giderken önümüze kırdılar neden yaptıklarını sorduk agresif çıktılar kendi hoodları olduğu için fear rp yaptık ve uzaklaştık sonrasında beni kendi hoodumda buldular ve ben şahıslara ne yapmaya çalıştıklarını sordum bana bizi neden tehdit ediyorsun dediler fear rp yaptılar ve sonrasında bana hakaret ettiler ben de saldırdım sonrasında Miguel adlı şahıs silah çekerek beni kendi hoodumda vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/bplkknv        https://www.hizliresim.com/sjykb34

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılırsa sevinirim

« Son Düzenleme: 09.04.2022 16:04 massaka06 »

#1 - 09.04.2022 15:53
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 09.04.2022 16:22
Müsait olunca savunmamı gerekli kanıtlarla yapacağım.

#3 - 09.04.2022 16:42
Öncelikle merhaba, uzatmadan direkt savunmamı yapmak istiyorum.

Olayın ilk başına gelelim, ben Sadler marka araçtayken hoodda beni tehdit ederek Fear Roleplay kurallarını ihlal ediyordunuz. Bunun için ayrı bir şikayette bulunacağım. Beni hood dışına çağırdınız fakat ben birliğin saygın adamlarından olan Elvis Escamilla adlı arkadaşı çağırdım.

FearRoleplay ihlali, tehdit ettiğiniz kısım.
Spoiler: GösterGizle

Daha sonra olayı Elvis karakterine aktarıyorum,

Elvis'e haber verdiğim kısım

Poschevo'nun bölgesinden geçerken seni görüyorum, Elvis karakterine tekrardan haber veriyorum ve seninle konuşmak için geliyor.

Slava karakterini gördüğüm ve Elvis'i tekrar aradığım ksıım;

Elvis karakteri ne kadar senle konuşmak istese de konuşamadı ve sen onu motordan attın. Daha sonra hood bölgesinden çıkıp brawl attınız. Mecburen seni vurmak zorunda kaldım. Tekrar altını çiziyorum /HOOD BÖLGESİ DIŞINDA/

Hood bölgesi dışında olduğuna dair sslerim;

Sol alta bakarsanız hoodun içinde olmadığım görülebilir.

Savunmam bu kadar. Sözde screnshootlarınız ile yönetimi manipüle etme çabanızın olduğunu görüyorum ve bu davranışınızdan hiç hoşlanmadım. Ayrıca yapılan Fear Roleplay kural ihlali ile şikayetimi forumdan oluşturacağım. @massaka06 ilk screenshotunuzu kesilmemiş haliyle atar mısınız?

Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 09.04.2022 16:48 GunPowder »

#4 - 09.04.2022 17:29
Öncelikle selam, şikayette adım geçmiyor veya etiketlenmemişim. Fakat @massaka06 'nın atmış olduğu görüntüde ismim geçmiş. Onun adına savunma yapacağım. Kural ihlali olmasa da şikayete bir netlik getirmek isterim.

Burada seni takip ediyorum ve sakince konuşmak istediğimi rolde belirtiyorum, sen bizi kendi bölgene çekiyorsun. Bunu bildiğim için fear rp yapıyorum.

Burada bana saldırıyorsun, motordan atıp saldırıyorsun.

Burada bana saldırdığın için ben o bölgeden uzaklaşıyorum fakat sen hala beni takip ediyorsun, daha sonrasında beni düşürüyorsun.

#5 - 09.04.2022 17:38
Hoodun içinde değilmiş, vurabilir, herhangi bir problem yok.