Konu: Abel Sherman, Sylvester Neff. REFUSE RP, RETARTED RP, ROLDEN KAÇMAK.  (Okunma sayısı 204 defa)

#0 - 09.04.2022 02:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ukicik @yakicik

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Anomaly ve diğer bölgede bulunan VCPD üyeleri, WPH tarafından ise @arslan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2022 - 00:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted Roleplay
Refuse Roleplay
Rolden kaçmak
((Açıklamalarını bulamadığım için böyle yazdım))

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 00:55 civarında şüphelendiğimiz araç için çevirme yapacaktık ve o sırada siyah bir sultan VCPD tarafına ateş açtı ve PD tarafı olarak etkisiz hale getirdik, bir GEORGE ekibi ve biz vardık, bu da demek oluyor ki 4 adet M4, 2 adet MP5 markalı silah tarafından ateş almak, bu mermiler sonucunda etkisiz hale gelen iki kişi garipsenecek bir rol ilerleyişi sergileyerel, "Hiçbir şeyi yok" " Omzundan vuruldu" Bu kadar mermi sonucu bilinç kaybı olması gerektiğini düşünüyorum şahsen (?) her neyse, bir şey demedik ve rolümüzü sürdürdük, WPH tarafına geldik ve buraya geldiğimizi WPH tarafı onaylayacaktır, bu sırada bir arkadaşımız koşarak kaçmaya başladı ve etksiz hale geldi (Aber_Sherman) bu kişi etksiz hale geldikten sonra WPH tarafına giderken diğer arkadaş WPH kapısından kaçtığını görebilirsiniz  WPH'den hiçbir şey olmamış gibi çıktı ve kaçmaya devam etti, bu durum gerçekten hiç iç açıcı gelmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/p0o7de
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.04.2022 02:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.04.2022 02:14
https://streamable.com/bg7p2z

Hiç olmadık bir bugdan dolayı aracımız patlıyor ve patlama sebebiyle düşüyorum, düşmesem belki kaçabilirdim de. Mermi yemeden düştüğüm için bunu role yansıtmak istemedim, arabanın öbür ucundaydım sonuçta, kolayca mermilerden kaçabilecek bir pozisyondaydım.

Hastanede benimle ilgilenen biri yoktu, kelepçem de yoktu. Emote verip kaçtım, sonucunda da yakalandım zaten. Eğlenmek için oynuyoruz, her şey sizin istediğiniz gibi olmayabilir. Firar rolüne giriştim. Put gibi beklemek zorunda değilim, sunucuya rol yapmak için giriyorum. Polisten kaçmak rolden kaçmak değildir. Benim savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 09.04.2022 02:16 ukicik »

#3 - 09.04.2022 02:25

Hiç olmadık bir bugdan dolayı aracımız patlıyor ve patlama sebebiyle düşüyorum, düşmesem belki kaçabilirdim de. Mermi yemeden düştüğüm için bunu role yansıtmak istemedim, arabanın öbür ucundaydım sonuçta, kolayca mermilerden kaçabilecek bir pozisyondaydım.

Hastanede benimle ilgilenen biri yoktu, kelepçem de yoktu. Emote verip kaçtım, sonucunda da yakalandım zaten. Eğlenmek için oynuyoruz, her şey sizin istediğiniz gibi olmayabilir. Firar rolüne giriştim. Put gibi beklemek zorunda değilim, sunucuya rol yapmak için giriyorum. Polisten kaçmak rolden kaçmak değildir. Benim savunmam bu kadar.
Spoiler: GösterGizle

Savunma için teşekkürler, sistemsel olarak ambulansa kelepçeli binemediğiniz için böyle bir şey gerçekleştirildi, rolsel olarak hastanede görevli olan memurlar zaten sizin sevk sırasında kelepçeliyor. Ve ayrıca her şeyi bu kadar role vuruyorsan, araç patlama gibisinden düşünelim. O kadar mermi arasından sana mermi denk gelmemesi imkansız, bunu göz önünde bulundurarak düşünebilirsin, yanında araç patladığı zaman sana hiçbir şey olmuyor mu? Anladım, iyi geceler.

« Son Düzenleme: 09.04.2022 02:30 Pyth »

#4 - 09.04.2022 02:31

Savunma için teşekkürler, sistemsel olarak ambulansa kelepçeli binemediğiniz için böyle bir şey gerçekleştirildi, rolsel olarak hastanede görevli olan memurlar zaten sizin sevk sırasında kelepçeliyor.  İyi günler.

Sistemsel olarak kelepçem yoktu, hastane içinde bir ton memur vardı. Kelepçe takmak birinin aklına gelebilirdi. Ters kelepçe yemiş birini sırtüstü yatırıp tedavi edemeyeceğiniz için mantıken yatağa kelepçelenmesi gerekiyor, bunu da yapan yoktu. Neye göre rol yapalım? Bir şeyler daha eklemişsin, aracımın patlaması senin videonda görünmüyor, arkadaşlarıma sordum onlarda da görünmemiş. "/DO ARABASI PATLADI FELFENA KAN REVAN İÇİNDE KAFASI KOPMUŞ KOLU UÇMUŞ." rolü yapsam garipser miydiniz? Bence garipserdiniz. Konuya attığım ilk iletide de belirttiğim üzere aracın sol tarafındayım, sağ tarafımdasınız. Aracın patlamasıyla anında düşüyorum. Gönderdiğim videoda hiçbir hit yememişim. Neden mermi yemiş gibi rol yapayım? Yere düşmüş birine ateş edince CK oluyor mu? Olmuyor.

« Son Düzenleme: 09.04.2022 02:37 ukicik »

#5 - 09.04.2022 02:36

Savunma için teşekkürler, sistemsel olarak ambulansa kelepçeli binemediğiniz için böyle bir şey gerçekleştirildi, rolsel olarak hastanede görevli olan memurlar zaten sizin sevk sırasında kelepçeliyor.  İyi günler.

Sistemsel olarak kelepçem yoktu, hastane içinde bir ton memur vardı. Kelepçe takmak birinin aklına gelebilirdi. Ters kelepçe yemiş birini sırtüstü yatırıp tedavi edemeyeceğiniz için mantıken yatağa kelepçelenmesi gerekiyor, bunu da yapan yoktu. Neye göre rol yapalım?

Tamam, ileti fazlalığı yapmaya gerek yok. Savunman için teşekkürler. diğer arkadaş savunmasını yaptıktan sonra sonuçlanabilir şikayet sonuçlanabilir.

#6 - 09.04.2022 09:08
Savunma geçerli fakat hastaneden kaçma durumu yanlış anlaşılma olmasın diye düzeltelim, hastanede kelepçeli olsanız da, olmasanız da polislerin kontrolü altında sayılırsınız. Hiçbir şey olmamış gibi hastaneden çıkamazsınız, bu rolü yapmak içinde önce bir yetkiliden izin almanız gerekir.

Hastanede başınızda bir polis yoksa bile orada birçok polis memuru varmış gibi düşünmeli, buna göre rol yaparken tedbir almalısınız. Yaptığınız ihlal sebebiyle oyun içinden IC ceza almışsınız, bu sebepten dolayı OOC ceza vermek yerine sizi uyaracağım, başka bir problem yok.