Konu: Rey_Lacersa DM. 07.04.2022 17:55  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.04.2022 18:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rey_Lacersa @EmirKls

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.04.2022 17:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, ben 870 kapı numaralı evi soyarken arkadaşlar geldi birisi bana sıktı diğeri birşey yapmadı. Pm den kendisine sorduğumda ise neden sıktığını mahallemde ev soyuyorsun falan dedi, fakat arakdaşın birliğinin hooduna dahil değil bulunan ev. Ceza almasını talep ediyorum, iyi ramazanlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/7oep2m6   
https://www.hizliresim.com/5st2y84

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.04.2022 18:22
Savunmam kısa ve çok net olacak.

Rol arkadaşımdan mahalledeki evi soyuyorlar diye bir mesaj alıyorum ve kızı mahallenin orada bulup evi soyma esnasında düşürüp ortalıktan kayboluyorum. Kendi bölgemizdeki blokları soyduğu için düşürüp bir daha mahalleye gelmemesini söylüyorum, bir suç değil hangi çete üyesinin mahallesinde göz önünde evi soyarsan olacak şeyler bellidir. İyi forumlar.

Gerekli ss'ler;
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 07.04.2022 18:25 EmirKls »

#2 - 07.04.2022 18:23

Rol arkadaşımdan mahalledeki evi soyuyorlar diye bir mesaj alıyorum ve kızı mahallenin orada bulup evi soyma esnasında düşürüp ortalıktan kayboluyorum.

Gerekli ss'ler;

Harika savunma fakat orası senin mahallen değil, hood bölgene girmiyor. Evin falan da değil, yaptığın bariz kural dışı hareket.

#3 - 07.04.2022 18:38

Rol arkadaşımdan mahalledeki evi soyuyorlar diye bir mesaj alıyorum ve kızı mahallenin orada bulup evi soyma esnasında düşürüp ortalıktan kayboluyorum.

Gerekli ss'ler;

Harika savunma fakat orası senin mahallen değil, hood bölgene girmiyor. Evin falan da değil, yaptığın bariz kural dışı hareket.
İdlewood'da bir evi soyarsan vurulursun, aynı şekil El Corona'da bunu yaparsan aynısını bulursun. eğer ki orasının bizim alanımız olmadığını düşünüyorsa, yani sen o evi soyduğun zaman adminler bizim adımızın lekelenmeyeceği düşünüyorlarsa cezamı alabilirim. Herhangi bir DM amacı gütmem, arkadaş haber verdi ve mahallenin adını soygunlarınla kirletmemen için yaptım, (rolsel) çete üyelerimizden veya mahalle sakinlerimizden birisinin evini soyman başlıca vurulma nedeni. Günde bir sürü kişi o evleri soymaya geliyor ve yakaladıklarımız gerekli rolleri bulup bir daha mahalleye ayak basmıyorlar, anlatmak istediklerim bu kadar.

#4 - 07.04.2022 19:40
Savunma geçerli.