Konu: Miguel_Cespedes ve Fernando_Sanchez DM & BK ihlali & Agresif rol sergilemek  (Okunma sayısı 327 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.04.2022 02:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel_Cespedes
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fernando_Sanchez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Acto_Dritz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Terrance_Bown
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alejandro_Fernandez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.04.2022 saat 02.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM & Birlik kural ihlali ve agresif rol sergilemek

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.
CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol yaparken Miguel adlı kişi motorla mahalleye gelip bize agresif rol sergiliyor, daha sonrasında dönüp arkadaşıyla beraber silahlarla gelip bizi vuruyorlar. Birliğimizin henüz daha il-legal yasağı olmasına rağmen gelip bize illegal rol yapıyorlar tabi buna rol denirse.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 05.04.2022 02:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.04.2022 02:56
Şahitliğimi onaylıyorum, dm için yapılmış bir rol, rol denilirse  :garip:

#3 - 05.04.2022 03:05
Sistemsel olarak birliğiniz yoksa illegal yasağınız da yoktur, sivil karakterlersiniz ve illegal karakterlere kafa tutuyorsunuz. Geçerli savunmayı https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=post;topic=127215.0;last_msg=745808 şikayetine yaptım, inceleyebilirsiniz.
Kanka sistemsel olarak birliğimiz bulunmakta. İyice bak.

#4 - 05.04.2022 03:11
Öncelikle Fernando adlı arkadaşın yanıt atıp atıp silmesini anlayamadım, attığı sslerde hile kullanımı görüyorum.

Yukarıda koyduğum ss arkadaşın kendi attığı yanıttan gelen ss'tir. bu ssi yanıt olarak attıktan 2 dakika sonra yanıtı silmesinden ve ekranda görülen karakterlerin etrafındaki çerçeveden dolayı hile kullanımı olduğunu düşünüyorum.

arkadaşları tam çözemedim, ihlali yapıp üstüne bir de haklı gibi davranmaları çok komik geldi bana. Kararı yönetim kadrosuna bırakıyorum, karşı taraftan atılan iftira olmadığı sürece tarafımızdan yanıt gelmeyecektir.

:vays: :nays:

#5 - 05.04.2022 03:14
Sistemsel olarak birliğiniz bulunsa bile kendinize bir tanıtım hazırlamalısınız, bu durumda sistemsel birliğinizin olması hiç bir şeyi değiştirmiyor. @GunPowder susturmalı olduğu için savunmayı ben yapıyorum.

Yukarıdaki sslerde altını çizdiğim bölümlerde agresif rolü başlatanın sizler olduğunu ve seviyelerinize bakılınca agresif role devam ettiğiniz görülüyor. Ayrıca birliğiniz de bu durumda olmadığını varsayarsak bir kural ihlali yapan varsa o da siz oluyorsunuz. 4 kişiyi tek başıma yumrukla düşürebileceğimi siz de biliyorsunuz, vurmak zorunda kalıyoruz. İyi forumlar, sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#6 - 05.04.2022 03:15
Evet arkadaşlar tarafımızdan yanıt gelmiyor kararı yönetime bırakıyoruz.

#7 - 05.04.2022 03:16
Öncelikle Fernando adlı arkadaşın yanıt atıp atıp silmesini anlayamadım, attığı sslerde hile kullanımı görüyorum.

Yukarıda koyduğum ss arkadaşın kendi attığı yanıttan gelen ss'tir. bu ssi yanıt olarak attıktan 2 dakika sonra yanıtı silmesinden ve ekranda görülen karakterlerin etrafındaki çerçeveden dolayı hile kullanımı olduğunu düşünüyorum.

arkadaşları tam çözemedim, ihlali yapıp üstüne bir de haklı gibi davranmaları çok komik geldi bana. Kararı yönetim kadrosuna bırakıyorum, karşı taraftan atılan iftira olmadığı sürece tarafımızdan yanıt gelmeyecektir.

:vays: :nays:

Bu sse gelirsek ne hilesi? Karakterlerinizi kare içine aldım arkadaşlar göstermek için. Gece gece kafanız iyi galiba. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 05.04.2022 03:18 Tuncaycan »

#8 - 05.04.2022 03:18
Kanka kare içine aldığın için teşekkürler hangisi biziz diye arıyodum sayende buldum ::)

#9 - 05.04.2022 03:20
Kanka kare içine aldığın için teşekkürler hangisi biziz diye arıyodum sayende buldum ::)

Bro, amacım o değildi. Kaç kişisiniz diye vurgulamak içindi.