Konu: [04.04.2022] Ghaalen Howell, Latharian Merritt - TROLLING  (Okunma sayısı 415 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2022 22:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghaalen Howell @Vicolays Latharian Merritt @killowfield

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol alanında Latharian Merritt'e durduk yere sıktı ve kalkınca o da hiç bir şey olmamış gibi devam etti. Yapılanlardan rahatsız oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/957173477348098088/960618221663318096/samp_04_04_2022_14_37_09.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/957173477348098088/960618222107910204/samp_04_04_2022_14_38_11.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/957173477348098088/960618222351187978/samp_04_04_2022_14_39_46.png
Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 06.04.2022 13:30
Adamlar kendi aralarında atışıyorlar, bunu şikayet ile değil de uyararak çözebilirdin. Ceza alacaklarını sanmam ama fikrim bu, iyi roller.

#2 - 06.04.2022 16:48
Selamlar, son 24 saat içinde f13 birliğinden Idlewood birliğine açılmış, sadece açık aramaya ve zarar vermeye yönelik 5. şikayet falan. Hayır anlamıyorum size üstünlük sağlamayan, sadece yanlışlıkla sol tıka basmışım diye olan bir şey yüzünden şikayet açmanızı anlamış değilim. Her neyse şikayet savunmasına gelirsem.

Latharian Meritt karakterine yanlışlıkla bir hit atıyorum, canı az olduğu için tek yiyor ve düşüyor. Ona yanlışlıkla missclick yaptığımı söyleyerek rol yapması gerekmediği söyledim, zaten ortada bir rol yok dostum. Ben yanlışlıkla sıktım diye sıfır bir kuş lastiği rolü mü yapalım? Olayı yukarı da açıkladım ama benim anlamadığım bir şey var, o da F13 birliğinin oyuncularının sürekli olarak Idlewood'a yönelik şikayetler açması, daha önce birliğinizde rol yapan bir arkadaşınız bu tutumu yüzünden forumdan ban yedi. Olaydan ders çıkartmak yerine gereksiz şikayetlere başvurmanız sadece sizi aşağı çeker.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 06.04.2022 20:03
Selamlar, son 24 saat içinde f13 birliğinden Idlewood birliğine açılmış, sadece açık aramaya ve zarar vermeye yönelik 5. şikayet falan. Hayır anlamıyorum size üstünlük sağlamayan, sadece yanlışlıkla sol tıka basmışım diye olan bir şey yüzünden şikayet açmanızı anlamış değilim. Her neyse şikayet savunmasına gelirsem.

Latharian Meritt karakterine yanlışlıkla bir hit atıyorum, canı az olduğu için tek yiyor ve düşüyor. Ona yanlışlıkla missclick yaptığımı söyleyerek rol yapması gerekmediği söyledim, zaten ortada bir rol yok dostum. Ben yanlışlıkla sıktım diye sıfır bir kuş lastiği rolü mü yapalım? Olayı yukarı da açıkladım ama benim anlamadığım bir şey var, o da F13 birliğinin oyuncularının sürekli olarak Idlewood'a yönelik şikayetler açması, daha önce birliğinizde rol yapan bir arkadaşınız bu tutumu yüzünden forumdan ban yedi. Olaydan ders çıkartmak yerine gereksiz şikayetlere başvurmanız sadece sizi aşağı çeker.

Merhaba, güzel yalan atmayı beceremiyorsun. 2. attığım sste görüldüğü gibi 2 kez hasar veriyorsun ve orada eğilip sıkıyordun. M4'le girme diyip çıkmayınca c yaparak karakteri düşürdün, rahatsız oldum. Zarar vermeyle alakası yok.

#4 - 06.04.2022 20:12
Daha önce de hit atmıştım Latharian karakterine, nasıl diye sorarsanız sizi almadan önce bir hit atmıştım, bu hit sizi almadan yarım saat ya da bir saat öncesine dayanıyor, tam hatırlamıyorum. Savaş sırasında Latharian karakteri önüme geçtiği için ona hit atmıştım. M4'le girme diyip çıkmayınca c yaparak karakteri düşürdün kısmına takıldım. Diyelim ki bu olay tamamen sizin anlattığınız gibi gerçek (?) bu konuda ne kadar büyük bir kayıp yaşadınız? Psikolojiniz mi bozuldu? Tamamen zarar vermek amaçlı açmış olduğunuz şikayet apaçık ortada. Daha fazla saldırınıza karşı savunma gelmeyecek. Yönetici kararı ile birlikte sonuçlanabilir.

Ayrıca tek attığımı şöyle doğrulayabilirim, oyunu tam ekran kullanmıyorum, pencere modunda kullanıyorum. Bazen sadece windows tuşu ile oyunu alta attığınızda ve windows dışından sonra yan monitöre geçtiğinde oyun devam edebiliyor, sol tıka vesaire bastığında bunu algılıyor, eve elimde deagle ile girmiştim ve oyuna geri dönmek için alttan oyun logosuna tıkladığımda Latharian'ı vurdum. Bunu anlamayacak bir şey yok, bunda sana zarar veren bir şey de yok. Eğer oyunu yaşıyorsan psikolojik olarak etkilenmişsindir sadece. İyi bir akşam geçirin, hayırlı ramazanlar.

#5 - 06.04.2022 20:20
Daha önce de hit atmıştım Latharian karakterine, nasıl diye sorarsanız sizi almadan önce bir hit atmıştım, bu hit sizi almadan yarım saat ya da bir saat öncesine dayanıyor, tam hatırlamıyorum. Savaş sırasında Latharian karakteri önüme geçtiği için ona hit atmıştım. M4'le girme diyip çıkmayınca c yaparak karakteri düşürdün kısmına takıldım. Diyelim ki bu olay tamamen sizin anlattığınız gibi gerçek (?) bu konuda ne kadar büyük bir kayıp yaşadınız? Psikolojiniz mi bozuldu? Tamamen zarar vermek amaçlı açmış olduğunuz şikayet apaçık ortada. Daha fazla saldırınıza karşı savunma gelmeyecek. Yönetici kararı ile birlikte sonuçlanabilir.

Ayrıca tek attığımı şöyle doğrulayabilirim, oyunu tam ekran kullanmıyorum, pencere modunda kullanıyorum. Bazen sadece windows tuşu ile oyunu alta attığınızda ve windows dışından sonra yan monitöre geçtiğinde oyun devam edebiliyor, sol tıka vesaire bastığında bunu algılıyor, eve elimde deagle ile girmiştim ve oyuna geri dönmek için alttan oyun logosuna tıkladığımda Latharian'ı vurdum. Bunu anlamayacak bir şey yok, bunda sana zarar veren bir şey de yok. Eğer oyunu yaşıyorsan psikolojik olarak etkilenmişsindir sadece. İyi bir akşam geçirin, hayırlı ramazanlar.

Yalanın kadar toxicliğini de geliştirmişsin, hani demişsin ya "Bu olay gerçekse kaybın ne?" Madem böyle düşünüyorsun ben de senin yanında trolleyeyim, rahatsız oldum ortada saldırı falan yok. Kendinizi mağdur rolü oynamaktan vazgeçirin, beni toksikleyeceğine savunmanı yapabilirsin. Daha fazla iletiye gerek yok, kararı admine paslayalım. İyi forumlar, iyi sahurlar.

#6 - 06.04.2022 20:23
Bu kadar suçlama yaptın, onu ve bunu yaptın dedin ama kanıt atmadın. Kanıt atmadan bunları söylemen yanlış.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#7 - 06.04.2022 20:57

Her şikayet yediğinde beni öne çıkarman eline ne geçiriyor, Vicolays? Bir ihlal varsa şikayetçi olan şikayetini açıyor, uzatmaya gerek yok.

#8 - 06.04.2022 21:40
Şikayete etiketlendiğini sanmıyorum, sadece bana şikayet açan dostuma, eğer kin ile açıyorsa neler olabileceğini sundum. Geçmişten tecrübe. Değerli yorumun için teşekkürler utku.
« Son Düzenleme: 06.04.2022 21:42 Vicolays »

#9 - 06.04.2022 23:20
Gün içinde bir açıklama yazısı ekler misiniz? @killowfield