Konu: [03.04.2022 - Raskolnikov Zavarov - Alexander Raskolnikov / Retarted RP]  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2022 03:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ezker37  Raskolnikov_Zavarov @Richo0 Alexander_Raskolnikov   

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kitana Namikawa @PRİNCorESS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/04/2022 23.40-23.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kitana Namikawa ile bir mekanda sosyal rol içerisindeyken sözkonusu şahıslar ile herhangi bir rol geçmişim olmamasına rağmen gereksiz bir agresiflik takınarak yaptığımız rolü resmen baltaladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tür davranışta bulunan kişiler, rol ortamlarını baltalıyorlar. Brawl-DM arayışına girerek diğer kişilerin rol hevesimizi kaçıran bu kişilerin caydırıcı cezalar almalarını talep ediyorum.

#1 - 04.04.2022 03:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 04.04.2022 12:07
Şüpheli şahıs sandığımdan dolayı o şekilde seslenme gereği duydum, arkadaşım fazla agresif yaptığından dolayı, konuyu uzatmadan tartışmayı devam ettirmedim, rol ihlali için üzgünüm, kusura bakmayın.

#3 - 04.04.2022 14:27
Merhabalar,

Şikayet incelendi, durduk yere bu tarz rollerin yapılması pek hoş görünmüyor Alexander Raskolnikov karakteri ofansif rol ihlali kapsamında cezalandırılacak, diğer karakter için yetersiz kanıt.