Konu: Araç Dolandırıcılığı - Desmond Rodgers  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2022 23:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desmond Rodgers @behzatç

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Araç Dolandırıcılığı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye Sultan marka aracı 150 bin dolardan on taksit olucak şekilde sattım. İlk taksit ödemesi 1 Nisanda yapılacaktı fakat üç gündür hiçbir ödeme gelmedi. Kişiyi arıyorum ulaşımıyorum hiçbir şekilde bana dönüş yapmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.04.2022 23:53
Göz altındaydım dostum, AFK bırakıyordum. Nasıl açmamı bekliyorsun?

#2 - 04.04.2022 00:00
Tamam dostum, aracını fazla kullanmadım zaten. Yarın teslim ederim aracını.

#3 - 04.04.2022 00:14
Tamam bekliyorum.

#4 - 04.04.2022 06:36
Aracı teslim ettiğinizde buraya ekran görüntüsü atabilirsiniz, böylelikle şikayeti sonuçlandırmış oluruz. @behzatç

@Nejdet7123 siz de lütfen araç ödemelerini sistem yoluyla alın, taksitli ödeme yapmayın. Taksitli ödeme de OOC ihlaller olabiliyor, oyuna girememe gibi sorunlar yaşanıyor ve mağdur taraf oluyorsunuz. Bu konuda açtığınız şikayetler ilerleyen günlerde değerlendirilmeden arşive alınabilir, bundan sonraki araç satış rollerinde lütfen daha dikkatli olun.

#5 - 04.04.2022 11:53
Arkadaş oyunda aktif olursa teslim edeceğim.

#6 - 04.04.2022 16:42
@Nraxy  Taksitli satışlar devam edecek açıkçası. Bunu forum pm'e taşıyalım isterseniz. Bu işten para kazanıyoruz. Kisiler discord üzerinden bize belirtebilir durumunu. Bizim dc adresimiz forumda bulunuyor. Bize bu rolü yapmamamızı söylüyorsunuz fakat bunun üstüne bir sistem gelistirmiyorsunuz teşekkürler.

#7 - 04.04.2022 18:20
@Nraxy  Taksitli satışlar devam edecek açıkçası. Bunu forum pm'e taşıyalım isterseniz. Bu işten para kazanıyoruz. Kisiler discord üzerinden bize belirtebilir durumunu. Bizim dc adresimiz forumda bulunuyor. Bize bu rolü yapmamamızı söylüyorsunuz fakat bunun üstüne bir sistem gelistirmiyorsunuz teşekkürler.

Merhaba, bunun için bir ARGE konusu oluşturabilirsiniz, oradan oyuncuların fikirleri alınır ve sistem tartışılır eğer mümkünlüğü varsa da yapılır fakat şu an böyle bir sistem yok ve siz bu satışları yaptığınızda muhtemelen birçok ihlaller ile karşılaşacaksınız ve bu da sizin hevesinizi kırmış olacak. Bundan sonra olan satışlarınızda en azından sistemsel karşılığı gelene kadar ödeme yöntemini bu şekilde yapmayın. Bu konuda açtığınız şikayetler ilerleyen günlerde değerlendirilmeden arşive taşınabilir.

@Nejdet7123 müsait bir vakitde oyuna giriş yaparsanız eğer @behzatç aracınızın iadesini gerçekleştirecek. İyi forumlar.

#8 - 05.04.2022 17:27
Merhaba, ben aracı satmıştım bu şikayet açılmadan önce. Sattığım arkadaştan geri alacaktım fakat oda sisteme satmış, Cemba soy isimli arkadaşa taksit ile devam edebilirim diyorum, kabul etmiyor yapabileceğim birşey yok.

#9 - 05.04.2022 17:37
Ben şikayeti açtığımda arkadaş geri teslim edeceğini söyledi. Bu araç ondaydı demektir. Kişiyi rolsel bir şekilde aradım benden tekrar taksit yapmamı istiyor. Eğer kabul etmezsem yok diyor. Bu kişinin bana böyle bir seçenek sunacak lüksü yok. Bana ve size aracı aktif olduğunda iade edeceğini söyledi araç onda olduğu için. Şimdi aracın onda olmadığını söylüyor. Konuşmaları burada mevcut.  @Nraxy