Konu: Maske_37096 - Maske_31618 - Maske_21188 ve Maske_23509  (Okunma sayısı 319 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2022 17:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_37096 - Maske_31618 - Maske_21188 - Maske_23509

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'te var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK - İZİN GEREKTİREN ROLLER - SPAWN KILL

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaş içerisindeyiz ve saat 13:08'de düşürülüyorum. Aradan zaman geçince arabama binip motorumu almaya giderken savaşta olduğumuz kişiler 15:54'te  benim peşime takılıyor ve yaralı olduğumu /do üzerinden belirtiyorum, iki kez belirttim. Fakat ona rağmen hala bana ateş ediyorlar ve yaralıya düşürüyorlar. Sonrasında "Öldürür, kafasına sıkar" diyerek emote veriyorlar. Fakat karakterime CK izni vermedim. Bundan sonrasında ise yaralı durumundan çıktıktan sonra 15:59'da  Maske_23509 beni tekrar düşürüyor. Bir oyun için bu kadar kin beslenmemeli, gereksiz. Bu şikayeti açmak istemezdim fakat oyun olduğunu anlamayıp video çıkartmaya çalışıyorlar herhalde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Burada 13:08'de silah ile düşürülüyorum.

Burada ise saat 15:54 RK'lı olduğumu /do üzerinden belirtiyorum. Yine de bana sıkıyorlar.

Burada zaten beş dakika önce düşürüyorlar, aradan beş dakika geçiyor ve beni tekrar düşürüp. "Kafasına sıkar, öldürür" gibi emoteler veriyorlar. İzin vermediğim halde CK.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.04.2022 17:50
Maske_31618 olarak savunmamı gerçekleştireyim, olayda sadece araç kullanmama rağmen savunma yapma gereksinimi duydum. Öncelikle seni düşürdüğümüz bölgede aktif çatışma döndüğünü belirtmek istiyorum, olayla alakası olmayan bir sivil olduğunu düşünmemizi beklemiyordun herhalde? Yaralı rolünü gerçekleştirip motorunu daha sonra almaya gelebilirdin veya eli silahlı adamlar görüp silah sesini işitmesiyle karakterinin ortamdan uzaklaşması gerekirdi buna rağmen araç sürüyordun, aracımda ve önümüzde bulunan araçta olan kişiler bunun üzerine seni vuruyor. Spawn kill gerçekleştirdiğimiz bir durum söz konusu değil kişi söylediğim şekilde aktif çatışma bölgesinde aracıyla gezinmesi üzerine vuruluyor.

#2 - 03.04.2022 18:02
Maske_37096 olarak savunmam şu şekildedir:

İlk olarak seni vurmamızdaki sebep savaşta olmamız (Kişiyi daha önce esir aldık oradan biliyor karakterim kişinin düşman olduğunu), karakterim senin vurulduğunu bilmiyor. Üstünde bir /sdo vesayire yok. Madem RK'lısın neden araç kullanıyorsun?
Spawn kill söz konusu değil, gereken kanıtları atarsın. Gördüm vurdum, onun dışında. CK hakkı vs. verildi denildi. Bende böyle bir role giriştim, savunmam bu kadardır. Mantıklı bir cevap gelene kadar cevap vermeyeceğim.

#3 - 03.04.2022 18:09
Maske 21188 olarak savunmamı yapayım, senin rklı olduğunu bilmiyordum do verdiğinide fark etmedim.

#4 - 03.04.2022 18:37
Maske_31618 olarak savunmamı gerçekleştireyim, olayda sadece araç kullanmama rağmen savunma yapma gereksinimi duydum. Öncelikle seni düşürdüğümüz bölgede aktif çatışma döndüğünü belirtmek istiyorum, olayla alakası olmayan bir sivil olduğunu düşünmemizi beklemiyordun herhalde? Yaralı rolünü gerçekleştirip motorunu daha sonra almaya gelebilirdin veya eli silahlı adamlar görüp silah sesini işitmesiyle karakterinin ortamdan uzaklaşması gerekirdi buna rağmen araç sürüyordun, aracımda ve önümüzde bulunan araçta olan kişiler bunun üzerine seni vuruyor. Spawn kill gerçekleştirdiğimiz bir durum söz konusu değil kişi söylediğim şekilde aktif çatışma bölgesinde aracıyla gezinmesi üzerine vuruluyor.
Madem o kadar iyi biliyorsun, ben orada savaş olduğunu nerden bileyim? Zaten RK oldum, motorumu orada görüyorum ve motorumu almaya gittiğimde benim arkamda belirdiniz bunu görüpte /do üzerinden RK olduğumu belirttim hem de iki kez. Bunu göre göre sıkıyorsunuz, aktif savaş bölgesi olabilir. Sivil olsada sıkın, bunu beni ilgilendirmez. Ben sonuçta RK'lı olduğumu belirtiyorum.

#5 - 03.04.2022 18:40
Maske_37096 olarak savunmam şu şekildedir:

İlk olarak seni vurmamızdaki sebep savaşta olmamız (Kişiyi daha önce esir aldık oradan biliyor karakterim kişinin düşman olduğunu), karakterim senin vurulduğunu bilmiyor. Üstünde bir /sdo vesayire yok. Madem RK'lısın neden araç kullanıyorsun?
Spawn kill söz konusu değil, gereken kanıtları atarsın. Gördüm vurdum, onun dışında. CK hakkı vs. verildi denildi. Bende böyle bir role giriştim, savunmam bu kadardır. Mantıklı bir cevap gelene kadar cevap vermeyeceğim.
Üstümde sdo var, ss'te görürsün zaten, iki kez atmışım. Ayırca RK süresi 8 saat, ilk vurulduğum zamandan sonra birkaç saat geçiyor ve öyle araç sürüyorum.
Spawn kill olayına geleyim, orada beni düşürüyorsunuz, sonrasında ayıldığım gibi tekrar düşürüyorsunuz ve bunu "Kafasına sıkar" gibi emoteler ile yapıyorsunuz. Ne bu?

#6 - 03.04.2022 18:42
Maske 21188 olarak savunmamı yapayım, senin rklı olduğunu bilmiyordum do verdiğinide fark etmedim.
Ne yazık ki ben siz fark edin, görün diye iki kez atmışım birde. Görmemeniz benim sorunum değil.

#7 - 03.04.2022 18:47
Madem o kadar iyi biliyorsun, ben orada savaş olduğunu nerden bileyim? Zaten RK oldum, motorumu orada görüyorum ve motorumu almaya gittiğimde benim arkamda belirdiniz bunu görüpte /do üzerinden RK olduğumu belirttim hem de iki kez. Bunu göre göre sıkıyorsunuz, aktif savaş bölgesi olabilir. Sivil olsada sıkın, bunu beni ilgilendirmez. Ben sonuçta RK'lı olduğumu belirtiyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam seni gişe tarafında 13:00 civarında düşürüyoruz /sdo üzerinden rk'lı olduğunu belirtmiştin evet, bu yüzden burada seni gişe tarafında düşüren kişiler ateş açmadı, RK do'sunu görmemeleri onların hatasıdır, çatışma ortamı heyecandan görmemiş olabilirler. Her neyse işi ihtimallere bırakmaya gerek yok bu savunmayı kendim adıma yaptım, şikayet açılan kişiler savunmalarını gerçekleştirmiş eklenecek bir şey yoksa sonuçlanabilir.

#8 - 03.04.2022 18:49
RK'lı bir şekilde aktif çatışma bölgesinde gezme kardeşim o zaman. Ayrıca, Spawnkill kanıtını bekliyoruz hala, kanıtsız iddialar geçersizdir. Sdo felanda yoktu. Bize onaylı oluşuma savaş açtığınız için CK izniniz var denildi bir yerde, ona göre rol yaptık.

#9 - 03.04.2022 18:59
RK'lı bir şekilde aktif çatışma bölgesinde gezme kardeşim o zaman. Ayrıca, Spawnkill kanıtını bekliyoruz hala, kanıtsız iddialar geçersizdir. Sdo felanda yoktu. Bize onaylı oluşuma savaş açtığınız için CK izniniz var denildi bir yerde, ona göre rol yaptık.
Attığım ss'lere iyi bakmıyorsun herhalde, bu da benim sorunum değil.