Konu: Kasbar_Karapetyan - Rk ihlali.  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2022 16:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sidelya  Kasbar_Karapetyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ClosE  Giovanni_Paccioretti

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Giovanni_Paccioretti, karakteri ile rolde arkadaşız, rolde beni arayıp motor getirmemi söyledi. Motorumla yanına gittikten sonra Giovanni sürücü koltuğuna geçti. Rolde nereye gittiğini söylemedi, meğersem savaş alanına gidiyormuş. Bölgeye ulaştığımızda yanlış bilmiyorsam İdlewood ve Kasparov bölgeyi bastı. Aktif savaş ortamına döndü etraf, o anda bende düştüm. Bundan şikayetçi değilim, aktif savaş alanında bulunan ve orada düşmem benim hatam. Ama beni bir kere düşürmek yetmezmiş gibi ikinci sefer gelip düşürüyorlar, bunu bilerek yapmıyorum diyor ama yaptıklarına eminim. Ss'lerde gözüküyor zaten, Pm'den şahsa neden düşürdüğünü sorduğumda "Video alıyorum" diye bir cevap alıyorum. Benim açımdan gereksiz ve saçma bir neden. Zaten düştüğümü yanıma gelirken görüyor, ayağa kalkıp "/hurt 1" komutunu yazıyorum, Kasbar karakterinin önünde. Bunu görmesine rağmen yine düşürüyor. Bu durumdan şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 1. ss'te motorun üstünde yaralıyım. 2 ss'te ise /hurt 1 çektikten sonra düşürülüyorum, görüldüğü gibi yerdeyim. 3 ss'te ise arkadaşa pm'den yazıyorum.

Gereken cezayı almasını istiyorum.

#1 - 03.04.2022 17:19
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 03.04.2022 17:51
şahitliğimi onaylıyorum
Ne şahitliğini onaylıyorsun? İçeride saklanırken ortalıkta yoktun.
Elimde silah vardı, video kayıdını kapatırken ALT CTRL attım Senin karakterin /hurt falan çekmiyordu zaten. Birebir öldürdüm, savaş alanında geziyorsun diye.
« Son Düzenleme: 03.04.2022 18:04 Sidelya »

#3 - 03.04.2022 18:53
Dostum bahane üretmene ya da yalan söylemene gerek yok. Ss'lerde tarih ve saat belli. Beni 2. Kez düşürdüğün gözüküyor, fazla kasma bence.

Arkadaş savunmasını yapmış, sonuçlanabilir.

#4 - 05.04.2022 04:11
Merhaba,

Savaş ortamında düştüğünüzde başka oyuncular tarafından karakteriniz bir tehdit olarak görülebiliyor ve karakterinizin RK olmadığı düşünülerek tekrardan ateş açılabiliyor. Ki, buradaki durumda öyle görünüyor, karakteriniz büyük bir savaşın ortasına düşmüş ve ayağa kalktığında sizi başka birisi zannettikleri için tekrardan ateş açmışlar. Bu tip durumla karşılaştığınızda yaralı olduğunuzu belirten bir /ado ve mesafe yetiyorsa eğer /do emote'u verebilirsiniz.

Bunlar etki etmiyorsa eğer karşı tarafı PM'den bilgilendirip, yaralı olduğunuzu nazik bir dille anlatabilirsiniz.

Aynı zamanda bir ihlalle karşılaştığınızda bunu /b'den tartışmak yerine pm kanalını kullanın lütfen, attığınız ekran görüntüsünde /b kullanıyorsunuz, sizi bunun için uyarıyorum. @MiracC