Konu: Anthony Lopez - Meslek aracını amaç dışı kullanmak.  (Okunma sayısı 92 defa)

#0 - 03.04.2022 00:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony Lopez @Anthony_Lopez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2022 - 00.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Meslek aracını amaç dışı kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs benim takıldığım bölgeye taksisini park etmişti. Atm'ye paramı yükledim, şahısa baktım sonrasında. Taksiye bindi, o sırada /taksici yazarak aktif taksicileri kontrol ettim. Şahıs aktif taksiciler de yer almıyordu, kendisine pm attığım zaman da bahaneler üretmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın bu kural dışı hareketinden dolayı gerekli cezayı almasını istiyorum.

#2 - 03.04.2022 02:04
https://www.hizliresim.com/q7gkd4b

Bu yeterli bir kanıt değil, zaten çoğu kişi meslek aracını amaç dışı kullanırken mesleğe giriyor.

#3 - 03.04.2022 04:16
Sonuçta taksicilik Vice Roleplay platformunda bir meslek ve sen bu aracı amacın dışında kullanıyorsun bu politikaların aykırı ve yasak bir şey. Artı olarak seni arayıp söylemeleri gerekiyor aradıklarında kişilerin yanına gidersin.

#4 - 05.04.2022 03:42
Merhaba, incelendi.

Muhtemelen sistem hatasından oluşan bir durum, Anthony karakteri taksici mesleğinde aktif taksiciler de görünmüyor. Bu durum yaşandığında taksici mesleğini yapan kişinin /taksici yazarak kendini kontrol etmesi ve eğer ismi görünmüyorsa, tekrardan işbaşı yapması gerekiyor.

@Anthony_Lopez  bu durum yaşandığında üstte yazdığım şekilde kontrolünüzü yaparak taksicilik mesleğini yapabilirsiniz. Ceza almayacaksınız.

Şikayet arşiv, iyi forumlar.