Konu: [02.04.2022 - Ghaalen_Howell] RK - Bunny Hop  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2022 21:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghaalen Howell - @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, kişileri buluyoruz ve Gervasio Casillas ve bir kaç çete üyesi ile birlikte sıkmak için girişiyoruz ve görüldüğü üzere kişi RK süresi bitmeden ateş açmaya başlıyor. Ek olarak devamında bugs bunny'i anımsatan hareketlerde bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kişinin vurulma olayı, saat 03:49;
Spoiler: GösterGizle

Çatışma rolü dönerken silahına davranması saat 11:36;

Bunny Hop

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş bu levele kadar gelmiş fakat hala kurallara uymuyor. Forumda görüldüğü gibi birçok aynı şeylerden ceza yemiş. Aynı ihlalleri yapmaya devam ediyor.

« Son Düzenleme: 02.04.2022 21:10 wix17k »

#1 - 02.04.2022 22:22
Merhaba, parmaklarınızı açıp 3'den 11'e kadar sayın. 8 rakamını gördüğünüzde durabilirsiniz. Ayrıca dikkat etmenizi isterim ki ilk atış benden gelmiyor bana doğru sıkıyorsunuz ve bende otomatik olarak silahıma davranıyorum. Onun dışında elimde yaptığınız onlarca şikayet var ama bunu forum savaşına çevirmiyorum, kuyruk acısı olduğu bariz. Biraz sakinleşip oyun oynadığının bilincinde olmaya ne dersin? İnan bana oyunu böyle oynayınca kimsenin oyun zevki bozulmuyor.

#2 - 02.04.2022 22:22
Ayrıca bunny için bir savunmam yok, yazmayı unutmuşum. Video da her şey gözüküyor zaten.

#3 - 02.04.2022 22:55
Merhaba, parmaklarınızı açıp 3'den 11'e kadar sayın. 8 rakamını gördüğünüzde durabilirsiniz. Ayrıca dikkat etmenizi isterim ki ilk atış benden gelmiyor bana doğru sıkıyorsunuz ve bende otomatik olarak silahıma davranıyorum. Onun dışında elimde yaptığınız onlarca şikayet var ama bunu forum savaşına çevirmiyorum, kuyruk acısı olduğu bariz. Biraz sakinleşip oyun oynadığının bilincinde olmaya ne dersin? İnan bana oyunu böyle oynayınca kimsenin oyun zevki bozulmuyor.
Merhaba, parmakların yerine ufak bir kafa hesabı yaparsan az çok hesaplayabileceğini umuyorum. Onun dışında ihlallerin kanıtlarını alıp, şikayet oluşturabilirsin. ;)

#4 - 02.04.2022 23:25
Bunu bir ooc kine çevirmeye gerek yok, bunu yapmayı hesaplasanız bile istediğini alamazsın. Ayrıca 8 dakika (?) bir fark büyük bir şey değil, dediğim gibi bana ateş açılması sonucunda karşılık veriyorum. Zaten bir şeylerin açığını aradığınız o kadar belli ki dakika dakikasına, saniye saniyesine beni izliyorsunuz. Gözlerin bende olması beni ürpertiyor.  :manifdog

#5 - 03.04.2022 08:23
Merhabalar şikayet incelendi, 8 dakika için yaralı kural ihlalinden ceza verilmeyecek fakat tekrar dikkat etmeniz gerekiyor, bunu bir uyarı olarak kabul edin.

Ghaalen Howell, Bunny Hop kural ihlalinden ceza alacak. İyi forumlar.