Konu: Vadim Bayzhanov BRAWL Rolü ihlali  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 02.04.2022 10:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Hammarskjold  Vadim Bayzhanov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @massaka06 Axel Harvey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.04.2022 - 23.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle biz arkadaşım ile dondurma arabamız ile geziyorduk sosyal rolümüzü yapıyorduk dondurma satıyorduk birden İdlewoodda ara sokaktan çıkarken şahıslar ile çarpıştık sonra şahıs agresif bir şekilde direkt olarak küfür etti sonra ufak tartışmalar neticesinde gelip benden para istemeye çalıştı bende para vermek istemedim sonra aracıma ilerlerken şahıs birden ailevi bir küfür etti bende araçtan indim ve arkadaşım ile beraber şahıslara girişmeye başladık emotlarımızda fark ettiyseniz daha üstte sonrasında şahsın kural ihlaline gelirsek bir brawl rolü içerisinde yumruklar konuşurken bir anda silah çekip bize ateşlemesi ne kadar normal tartışılır ve bende bunu merak edip /soru aracılığı ile supporta sordum ve gereken cevabı aldım hepinize iyi roller iyi forumlar   :o

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/lauyswm  https://www.hizliresim.com/8nwc83s

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 02.04.2022 14:16
Küfürü sana etmedim, ortaya küfürlü konuştum. Kaza rolünde ne olursa olsun gelip bana saldıramazsın, bu yasak. Ek olarak sayısal olarak senden üstünüz altı kişiyiz, buna rağmen korku rolü sergilemedin. Korku rolü sergilemezsen, rolünün karşılığı bu olur. 

Ek1: Ara sokaktan çıkmadım, ana caddeden yolumdan gidiyordum, ara sokaktan çıkan senin dondurma aracın.

Şikayeti açan karakterin CK hakkını istiyoruz, savunma bu kadar.

Olaya şahit karakterler:
@aquila the ripper
@HYPER
@Judge
@Nightmare
Ellerinde bulunan SSleri atacaklardır.
« Son Düzenleme: 02.04.2022 14:18 Hammarskjold »

#2 - 02.04.2022 14:36
Merhaba,

Anlaşmalı brawl olmadığı sürece isteyen taraf silah çekebilir. Soruyu sorduğunuz support muhtemelen anlaşmalı zannedip cevaplamıştır.

Şikayette bir sorun yok, iyi hafta sonları dilerim.