Konu: [27.03.2022 - Diego_Madesto] Metagaming  (Okunma sayısı 176 defa)

#0 - 27.03.2022 23:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diego_Madesto @imme

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Oliver Brockway @Rowe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.03.2022, 23.27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 27.03.2022 tarihi akşam saat 23.25-23.30 sularında gizli görev kapsamında işaretsiz ve tamamen polis aracından farklı bir araç ile etrafta bazı durumları araştırırken Temple bölgesindeki birkaç kişinin yanından yavaş geçerken görüntüde görülen Diego karakteri "aynasızları sikeyim" diyerek açık bir şekilde metagaming yaptı. Kişinin bizi tanıması imkansız. Farklı araç, farklı kıyafetler. Üstüne üstlük karakterlerimiz maskeli. Temple bölgesinden Mulholland - Dillimore yoluna döndüğümüz sırada kişi bağırarak metagaming kuralını çiğniyor. Görüntüdeki kapalı alan PD içerisinde kalması gereken bir durum olduğundan dolayı blurlandı, yetkili kişi iletişime geçerse saf halini atabilirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.03.2022 23:56
Dostum tamamen bana karşı kin yapmışsın senin pd olduğunu bile bilmiyorum maskelisiniz o bölgeden pd ler geçiyor ve ben onlara bilrek laf atıyoum yüzünde maske var ben senin pd olduğunu nerden bileyim? ve attığın ssde de arkadan pd arcı geçiyor siz üstünüze alınmışsınız.bana kinli olupda böyle bir şikayet açman gerçekden üzücü bir durum bu bir oyun kinli olmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 27.03.2022 23:59 imme »

#2 - 28.03.2022 00:17
Ben sana niçin kinli olayım? Sıradan, rolünü yapan birisin. Ayrıca niçin yaptığın hatayı kabullenmek yerine olayı farklı bir noktaya çekiyorsun? Bunu anlamış değilim. Gelen PD aracından önce bunu söyledin, bunu kanıtlamak adına bir kanıt daha bırakıyorum.
Spoiler: GösterGizle

Orijinal görüntü için yetkili bana ulaşabilir, PD'nin gizli kalması gerektiğini düşündüğü konuşmalar var. Benim karakterimin polis olduğunu gayet iyi biliyorsun, dün akşam sularında seni eski hastane önünde tutukladım, silahına da ben el koydum. Kin durumunun benim tarafımdan olmadığını biliyorum, sizde var mı? Orasını bilemem. Arkadan PD aracı gelmeden önce söylüyorsun, görüntüde PD aracı gözükmüyor dersen de sol alt kısımdaki haritadan polislerin nerede olduğunu görebilirsin. Daha fazla yönetime karşı tavır almana gerek yok, bize söylediğin belli oluyor.

#3 - 28.03.2022 01:09
Orada arandığını bildiğimiz Alvaro Salazar var, ve durmadan Templ'dan pd araçları geçiyor. Orada arkadaşım ile muhabbet ediyorum ve böyle bir muhabbet dönüyor. Maske takmışsın ss'de gözüküyor. Senin pd olduğunu nereden bile bilirim?

#4 - 28.03.2022 02:57
Arkadaşın ile muhabbet etmek? Görüntülerin hiçbirinde durarak herhangi bir kişi ile iletişime geçtiğini göremiyorum dostum. Her görüntüde /yuru 12 komutu ile hareket ediyorsun. Ayrıca aynı soruyu ben sana soruyorum, maskeli olduğumuz ve herhangi bir şekilde polis departmanını temsil etmediğimiz halde nasıl oluyor da bir anda bizi görünce polislere karşı hakaret ediyorsun? Burada benim aklıma gelen tek durum; maskeli gördün ve /id maske yazıp scoreboard üzerinden id eşleşmesi yaparak kim olduğumuzu öğrendiğini düşünüyorum.

Eğer ki arkadaşın ile sohbet ederken(!) anlık yükselme ile bağırdığını ve bunun bizim geçerken tamamen tesadüf olarak duyduğumuzun & denk geldiğimizin kanıtını buraya bırakabilirsin, benim yaptığım gibi.

Ayrıca hatanı kabul etmeyip konu altında birçok duruma başvurarak ve varsayımlar üzerinden gitmen de olayı daha çok netliğe kavuşturma raddesine getiriyor. Hatanı kabullenebilirsin, çok zor bir olay değil. Kimse seni yargılamıyor bu konuda, aksine hatanı anladığını ve olgunluk göstererek hareket ettiğini görebiliriz.

Tarafımdan daha fazla savunma & suçlayıcı kanıt gelmeyecek, son savunmanı yapabilirsin.

#5 - 28.03.2022 03:08
Arkadaşın ile muhabbet etmek? Görüntülerin hiçbirinde durarak herhangi bir kişi ile iletişime geçtiğini göremiyorum dostum. Her görüntüde /yuru 12 komutu ile hareket ediyorsun. Ayrıca aynı soruyu ben sana soruyorum, maskeli olduğumuz ve herhangi bir şekilde polis departmanını temsil etmediğimiz halde nasıl oluyor da bir anda bizi görünce polislere karşı hakaret ediyorsun? Burada benim aklıma gelen tek durum; maskeli gördün ve /id maske yazıp scoreboard üzerinden id eşleşmesi yaparak kim olduğumuzu öğrendiğini düşünüyorum.

Eğer ki arkadaşın ile sohbet ederken(!) anlık yükselme ile bağırdığını ve bunun bizim geçerken tamamen tesadüf olarak duyduğumuzun & denk geldiğimizin kanıtını buraya bırakabilirsin, benim yaptığım gibi.

Ayrıca hatanı kabul etmeyip konu altında birçok duruma başvurarak ve varsayımlar üzerinden gitmen de olayı daha çok netliğe kavuşturma raddesine getiriyor. Hatanı kabullenebilirsin, çok zor bir olay değil. Kimse seni yargılamıyor bu konuda, aksine hatanı anladığını ve olgunluk göstererek hareket ettiğini görebiliriz.

Tarafımdan daha fazla savunma & suçlayıcı kanıt gelmeyecek, son savunmanı yapabilirsin.
@becheldemirovski açıklama yapaçakdır kendisi şahitim.
« Son Düzenleme: 28.03.2022 03:09 imme »

#6 - 28.03.2022 03:16
Merhablar dostum attığın ss'de kendimi gördüm ve burada bir açıklama yapacağım. Orada yakın bir zamanda iki tane pd vuruldu ve oradaki rol döndüren insanların pd'ye karşı tutumu biraz sert. Vuruludğuna dair video kanıtını atıcam. Kimse ile konuşmuyorsa benle konuşuyor arkadaşım. Meta yaptığına dair mantıklı bir kanıtın bile yok ve arkadaşa haklı olmadığını söylüyorsun, çok komik bir durum :garip:. Hepimiz biliyoruzki /id komutunu kullanarak senin ismini bile bulamaz, bunun için forum'dan bakması gerek ve  eğer böyle bir durum olsaydı o kadar hızlı olmazdı. Şikayet sonuçlana bilir, iyi forumlar.

#7 - 28.03.2022 11:45
Orada yakın bir zamanda iki tane pd vuruldu ve oradaki rol döndüren insanların pd'ye karşı tutumu biraz sert.

Bölgede polise karşı sert tutum tutulabilir, bu çoğu birliğin bölgesinde öyledir. Buna IC olarak gerekirse polis departmanı karşılık verir. Olaydan bağımsız olarak bir şeyler yazmanız garip. Polisler vurulmuş olabilir, okey. Salazar birliği sert bir tutum içerisine girmiş de olabilir, bunu polis departmanı anlarsa zaten oyun içerisinden hamle yapar.

Çok komik durum dediğiniz olaya dair herhangi bir kanıtınız yok. Şikayet altına saçma bir görüntü/video bırakarak neyi amaçladığınızı henüz anlamış değilim. /id komutunu kullanarak beni bulması çok zor değil, maske numarasından oyun içindeki maske numarasını karşılaştırır ve maske numarasının denk geldiği id işlemine göre de beni scoreboard(oyun için görmek için tab) üzerinden basit bir şekilde bulabilir.

Kimse ile konuşmuyorsa benle konuşuyor arkadaşım.

Görüntülerin hiçbirinde seninle konuştuğuna dair herhangi bir işaret yok, AFK olarak bir köşede duruyorsun. Bölgeden geçerken herhangi bir hareketini görmedim, buna dair kanıtınız varsa iletebilirsiniz. Ben nasıl bu şekilde kanıt sunuyorsam siz de kanıt sunmak zorundasınız. Konuyu saptırarak olayları farklı yöne çekmeyin. Şikayet içerisinde tüm kozları kullanmaya çalışıyorsunuz, olayı 12 saat geçmeden dört-beş noktaya çekmeye çalıştınız. Yapmayın.

#8 - 28.03.2022 19:29
Ben o videoda bölgemizde pd vurulduğunu kanıtlıyorum. Meta yaptığına tam bir kanıtın yok. Savunmamızı yaptık, şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 28.03.2022 19:32 becheldemirovski »

#9 - 28.03.2022 20:01
@becheldemirovski @Scealten Ceza alınması için gereken kadar ciddi bir durum mevcut değil. Arkadaş tekrar aynı durumlara imza atmasın, bu sayede orta yolu bulup bu konuyu kapatmış olalım. İyi forumlar.