Konu: [27.03.2022 - Rico Schwartz] Refuse RP, Bug Abuse, Rolden kaçmak için (/q)  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.03.2022 21:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rico Schwartz @Arda,

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Poschevo birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.03.2022 / 20:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_k10

Alıntı
Refuse RP, Bug Abuse, Rolden kaçmak için (/q)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba evimin soyulduğu bana bildirim olarak telefonuma geliyor ve bisikletime binerek evime doğru gidiyorum, eve girdiğimde kapıyı kitliyorum ve evimi soymaya çalışan karaktere Brawl rol sergiliyorum. Ardından birlik üyelerine arayarak olayı izah ediyorum ve yardım istiyorum. Resimlerde gördüğünüz gibi role uymuyor ve ardından birlik üyeleri içeri girecek zaman kapının kilidini açıyorum ve /bugkurtar yaparak kapıdan çıkıp /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Böyle şeyler yaparak tüm rol keyfimizi kaçırdığı için lütfen gereken cezayı alsın.

#1 - 27.03.2022 21:11
Şahitliğimi onaylıyorum. Böyle durumlar oldukça tat kaçırıcı.

#2 - 27.03.2022 21:22
 ::) ::) ::) şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 27.03.2022 21:54
Evin içinde donduğum zaman Albert beni yumruklayarak düşürdü benim de orada tadım kaçtı fakat dert değil

#4 - 27.03.2022 22:11
Elemanın teki PG yapıp beni düşürdü, bozulmuş veya ihlalli rol, rol değildir bu yüzden ihlalli bir rolü sürdürmedim. Sizin keyfiniz keyif başkasının... Başkası umrunuzda değil ki

#5 - 27.03.2022 22:30
Merhabalar, şahitliğimi onaylıyorum. O sırada telefonda Albert karakteriyle soyguncularla alakalı bilgi alıyorduk. İki adet soyguncu vardı, birisini Timur Pavlovic karakteriyle beraber kovalıyorduk. Ardından asıl soyguncunun evde olduğunu öğrenince direk bölgeye gittik. Ev zilini birkaç kez birliğimizdeki oyuncular kapının açılması için çaldırdı ve Albert'da kapıyı açtı. O sırada şikayet edilen kişi çıkar çıkmaz "/q" atarak oyundan çıkışını sağladı. SS'lerde de net bir şekilde gözükmektedir.

"Evin içinde donduğum zaman Albert beni yumruklayarak düşürdü benim de orada tadım kaçtı fakat dert değil"
"Elemanın teki PG yapıp beni düşürdü, bozulmuş veya ihlalli rol, rol değildir bu yüzden ihlalli bir rolü sürdürmedim. Sizin keyfiniz keyif başkasının... Başkası umrunuzda değil ki"

Açıkcası bu yanıtlarınıza şöyle cevap vermek istiyorum. Aktif bir olay örgüsünün içerisindesiniz, hırsızlık yapıyorsunuz. Orada polis baskını olabilir veya ev sahibine yakalanıp karakteriniz etkisiz hale gelebilir ve bunlardan birisi de yaşandı. Sürekli rol kapsamına uyarak rollerinize devam etmeniz gerekiyordu, her ne kadar lose aldığınız için keyfiniz kaçsa da, role devam etmemek için bağlantı koparmanız bizim de rol zevkimizi kaçırdı. Keyifli forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 27.03.2022 22:42 BigBoss »

#6 - 27.03.2022 22:42
Elemanın teki PG yapıp beni düşürdü, bozulmuş veya ihlalli rol, rol değildir bu yüzden ihlalli bir rolü sürdürmedim. Sizin keyfiniz keyif başkasının... Başkası umrunuzda değil ki
Elemanın teki dediğin ben oluyorum, üslubuna dikkat edersen çok iyi olur. PowerGame nerede? İhlal yapan sensin, bunu adminler karar verebilir sadece. Kendi isteğine göre /q atarak o kadar adamın rolünü bozman doğru değil.

#7 - 27.03.2022 23:08
Elemanın teki dediğin ben oluyorum, üslubuna dikkat edersen çok iyi olur. PowerGame nerede? İhlal yapan sensin, bunu adminler karar verebilir sadece. Kendi isteğine göre /q atarak o kadar adamın rolünü bozman doğru değil.
Karşı tarafa rol imkanı tanımama. Rolü sen bozdun baby, sanırım dondum deyince anlamıyorsunuz, freeze yedim, elemanın teki duvar yumruklar gibi bana vurdu vurdu vurdu vurdu düşürdü. Bunu yapmasaydın dövüşürüdük yukarıdaki elaman lose falan diyor, ortada bir müsabaka yok ki lose olsun.

#8 - 28.03.2022 19:49
@Arda,

Rol sırasında /quit konusunun herhangi bir açıklaması olamaz, her konuyu bir kenara bıraksak dahi bu şekilde rolde /q atılması oldukça irrite edici ve 50SEVİYE bir oyuncu için imaj zedeleyici bir durum, imajınıza ve platformda yaptığınız rollere dikkat edin. Normalde şu anda yüzlerce dakika ceza almanız gereken %100 bir net durum var, lakin şikayet konusu benim birliğimdeki bir arkadaş tarafından açılmış, bu bağlamda insiyatif kullanıp herhangi bir ceza vermeyeceğim, bunu bir uyarı olarak nitelendirin. Bir sonraki cezai uygulamanızda 2X ceza alabilirsiniz.