Konu: [27.03.2022] Arzen Dreshaj, Ramaz Avaliani Aimbot şüphesi  (Okunma sayısı 1063 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.03.2022 18:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arzen Dreshaj @fletcher  Ramaz Avaliani @schurtytheemperor
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brent Cleavinger @taylan111 Eddie Forester @Dexter
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir savaşta başımıza gelen olayda büyük bir hile şüphesi duydum. Videonun başında görüldüğü üzere yokuşun başında kimse yok. Bizi takip ediyorlar, aramızdaki mesafe görüldüğü üzere epeyce var. Yokuştan indiğimiz gibi araca tek bir mermi gelmeden Brent karakterine bir kurşun isabet ediyor. Ardından virajda araç kaydığı için zaman kaybediyoruz. Şahısların yaklaşmış olması gayet doğal fakat ekranlarına girdiğimiz gibi aracımdaki üç kişi aynı anda kurşun yemeye başlıyor. Ve hala araca bir kurşun bile gelmiyor. Ardından arkama baktığımda aramızdaki mesafe tekrardan görülüyor. Arabaya bir mermi bile denk gelmemesi hala şüphemi korumaya devam ettiriyor. Önüme tekrar döndüğümde yaklaşık 150 sistemsel canı olan Brent karakteri maksimum 10 saniye içinde yaralıya düşürülüyor. Ardından köşeyi dönüyoruz, görüş alanlarından çıkıyoruz, bara girmek için barın önünde duraksadığımda kilitli olduğunu görüyorum. Kaçmak adına tekrar gaza basıyorum fakat görüş alanlarına girdiğimiz gibi tekrardan mermi yemeye başlıyoruz. Araç hala bir kurşun bile yemiyor. Ardından beni de yaralıya düşürdüklerinde kitlenecekleri kimse kalmadığı için araçtan ilk kez duman çıkıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Aracımın sadece biz düştükten sonra hasar yemesi manidar .Uzi silahı ile sarkan kişilerin sayısı iki (2). Bu iki kişi toplam 15 saniye içinde sistemsel canları 150, 180 ve 110 olan üç karakteri eritiyor. Tek bir mermi bile kaçırmadan. Videonun devamında 180 olan canımın ne kadar kolay eridiğini görüyoruz. Ardından Eddie karakterinin hasarlarını görüyoruz.

#1 - 28.03.2022 15:52
Şikayete atılan tüm yanıtlar silinmiştir. Bir şikayet üzerinden herkes birbirine karşı ithamlarda bulunması maalesef sistematik olarak bölüm kurallarını ihlal ediyor. Hile şikayetinde video ve kanıtlar koyulmuşken şahitlerin şahitliğini onaylaması veyahut konu hakkında flaming içerikli kişisel görüşlerini bildirmesi aynı şekilde bölüm kurallarına aykırı bir durum. Şikayette olması gereken şikayet iletisi ve buna yapılan savunmadır. Kişisel görüşlerin yetkililer önünde bir etkisi olmamakla birlikte, aksine şikayet harici yorumlar sizi haklıyken haksız duruma düşürmektedir.

@fletcher  @schurtytheemperor  savunmaları kanıtlarla birlikte olduğu gibi aktaralım. Şikayete konu olan kişiler harici ileti atanlar spam sebebiyle işlem görecektir.

#2 - 28.03.2022 16:35
Pekala, savunmamızı tekrar edeceğim. Telefondan yazdığım için imla hataları olabilir, kusura bakmayın. Arkadaşlarımız ile karşılaşıyoruz, driveby kalkıyoruz ve iki kişi kaliteli bir driveby gerçekleştiriyoruz. Arkadaşımızın canı 180, benim hasarlarım ekrana sığmamış veya bir bug söz konusu. Video kayıtımı bırakacağım, iki kişinin sıktığı ve hasar verdiği net bir şekilde gözüküyor. Driveby yerken dümdüz kaçarsan, zorlanmadan seni ve aracındaki herkesi vururuz. Durum söylediklerimden ibaret. 180 olan canınızın sadece 90lık bir bölümü hasarlara yansımış, burada bizim bir hatamız yok.

« Son Düzenleme: 28.03.2022 16:39 fletcher »

#3 - 28.03.2022 18:12
Pekala, savunmamızı tekrar edeceğim. Telefondan yazdığım için imla hataları olabilir, kusura bakmayın. Arkadaşlarımız ile karşılaşıyoruz, driveby kalkıyoruz ve iki kişi kaliteli bir driveby gerçekleştiriyoruz. Arkadaşımızın canı 180, benim hasarlarım ekrana sığmamış veya bir bug söz konusu. Video kayıtımı bırakacağım, iki kişinin sıktığı ve hasar verdiği net bir şekilde gözüküyor. Driveby yerken dümdüz kaçarsan, zorlanmadan seni ve aracındaki herkesi vururuz. Durum söylediklerimden ibaret. 180 olan canınızın sadece 90lık bir bölümü hasarlara yansımış, burada bizim bir hatamız yok.

Merhaba, arkadaşımın söylediğine katılıyorum. Uzi gayet hızlı sıkan bir silah, video kırpılmış oynatılmış bundan önce karşılaştığımız kısımdan koyabilirsin. Sansür veya başka şeyler olmadan, şikayete karar verecek yetkili temiz oynadığımız anlayabilir.

#4 - 28.03.2022 18:51
Arzen karakterinin temiz olduğu videodan gayet net anlaşılıyor fakat videoyu biraz dikkatli izlediğimde Ramaz karakterinin köşeleri dönerken keskin bir şekilde duvarlara kitlendiğini görüyorum. Ramaz karakteri hakkındaki şüphem devam etmekte. @fletcher videolu kanıtın için teşekkür ederim. Aynı şeyi @schurtytheemperor 'den bekliyorum. Eğer yoksa adminlerin kararını bekleyelim.

Arzen karakteri aimini normal bir şekilde tutuyor fakat Ramaz karakteri direkt olarak duvarın içinden bizim aracımıza tutuyor.

#5 - 28.03.2022 21:07
Arzen karakterinin temiz olduğu videodan gayet net anlaşılıyor fakat videoyu biraz dikkatli izlediğimde Ramaz karakterinin köşeleri dönerken keskin bir şekilde duvarlara kitlendiğini görüyorum. Ramaz karakteri hakkındaki şüphem devam etmekte. @fletcher videolu kanıtın için teşekkür ederim. Aynı şeyi @schurtytheemperor 'den bekliyorum. Eğer yoksa adminlerin kararını bekleyelim.

Arzen karakteri aimini normal bir şekilde tutuyor fakat Ramaz karakteri direkt olarak duvarın içinden bizim aracımıza tutuyor.

Merhaba, onunda açıklamasını yapabilirim sizi çiftliğin orada görüp sıkmaya başlıyoruz daha sonra kaçıyorsunuz Gta Sa mapini gayet iyi biliyorum, kaçacağınız yerde belli Devil Laws hoodu çünkü oranın yakınındasınız o sokaktan sola dönünce kaçacağınız tek yer bar olacaktı. Tahmin ederek bu tutuşu sergiledim, bu tutuşları bile hile olarak algılıyorsun. Açık aramaya yer arıyorsun, diğer yapacağın boş suçlamalarada yanıt gelir, şimdilik savunmam bu kadar. İyi forumlar.

#6 - 28.03.2022 22:17
Açık aramaya yer aranacak bir durum yok, verdikleriniz gayet bariz açıklar olduğu için doğal olarak hakkımızı arıyoruz. Suçlamalarımın ise boş olup olmadığına karar vericek yetkiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Yöneticilerin uyarı mesajı yazıp atılan iletileri silmesine rağmen halen iğneleyici ve hakaret seviyesine varan mesajlar yazıyorsun.

Çiftliğin orada sıkmaya başladığınız ithamında bulunuyorsan bunu kanıtlarsın. Öyle bir şey olmadı ki kanıtımızdada açıkça canlarımızın full olduğu (Kokain kullandığımız için Balfour: 180 Brent: 150 Eddie: 110) görünmekte, kovalamacanın başladığı konum orası ama ateş açmaya başlamamıştınız, ilk ateş videoda görüntülenen fabrikanın oradaki dönüşte imkansız bir biçimde o mesafeden geliyor. Üstelik kafaya, aracada değil, çoğu diğer atış gibi. Uzi seri sıkan bir silah diyorsunuz ancak uzi aynı zamanda çok seken ve sürekli ateş açınca kurşunları fazlasıyla dağılan bir silah. Fletcher'ın videosundada bu görüntülenmiyor ancak bizim kanıtımızda görüntüleniyor. Gta Sa mapini iyi bilmen aracın tam bulunduğu noktaya 3 defa nişan alman demek değil, yaklaşık bir aim tutsan mantık arardım.

Kendi söylemlerini desteklemek adına kanıt sunman şikayet için daha sağlıklı olur, böyle olunca söylemlerin arkası boş kalıyor. Fletcher kanıt sunuyor ve hakkındaki suçlamaları düşürüyor. Ancak hasarlar kaydı zaten daha çok Ramaz karakterine odaklanmış şekilde. Ramaz karakterinin daha çok hit verdiği genel olarak üçümüz içinde geçerliyken ve şüpheler bu kadar üstündeyken sadece bug diyerek üstesinden gelmeye çalışıyorsun, ya da ardında bir kanıt içermeyen farklı söylemlerde bulunuyorsun. Fletcher'ın hasar verip vermemesinden ziyade daha çok senin tuhaf hasar verdiğin hasarlar kaydında ortaya çıkıyor, şüpheler sana dönmüşken ise bir kanıt sunamaman ilginç.
« Son Düzenleme: 28.03.2022 22:33 20mclideri »

#7 - 28.03.2022 22:58
Açık aramaya yer aranacak bir durum yok, verdikleriniz gayet bariz açıklar olduğu için doğal olarak hakkımızı arıyoruz. Suçlamalarımın ise boş olup olmadığına karar vericek yetkiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Yöneticilerin uyarı mesajı yazıp atılan iletileri silmesine rağmen halen iğneleyici ve hakaret seviyesine varan mesajlar yazıyorsun.

Çiftliğin orada sıkmaya başladığınız ithamında bulunuyorsan bunu kanıtlarsın. Öyle bir şey olmadı ki kanıtımızdada açıkça canlarımızın full olduğu (Kokain kullandığımız için Balfour: 180 Brent: 150 Eddie: 110) görünmekte, kovalamacanın başladığı konum orası ama ateş açmaya başlamamıştınız, ilk ateş videoda görüntülenen fabrikanın oradaki dönüşte imkansız bir biçimde o mesafeden geliyor. Üstelik kafaya, aracada değil, çoğu diğer atış gibi. Uzi seri sıkan bir silah diyorsunuz ancak uzi aynı zamanda çok seken ve sürekli ateş açınca kurşunları fazlasıyla dağılan bir silah. Fletcher'ın videosundada bu görüntülenmiyor ancak bizim kanıtımızda görüntüleniyor. Gta Sa mapini iyi bilmen aracın tam bulunduğu noktaya 3 defa nişan alman demek değil, yaklaşık bir aim tutsan mantık arardım.

Kendi söylemlerini desteklemek adına kanıt sunman şikayet için daha sağlıklı olur, böyle olunca söylemlerin arkası boş kalıyor. Fletcher kanıt sunuyor ve hakkındaki suçlamaları düşürüyor. Ancak hasarlar kaydı zaten daha çok Ramaz karakterine odaklanmış şekilde. Ramaz karakterinin daha çok hit verdiği genel olarak üçümüz içinde geçerliyken ve şüpheler bu kadar üstündeyken sadece bug diyerek üstesinden gelmeye çalışıyorsun, ya da ardında bir kanıt içermeyen farklı söylemlerde bulunuyorsun. Fletcher'ın hasar verip vermemesinden ziyade daha çok senin tuhaf hasar verdiğin hasarlar kaydında ortaya çıkıyor, şüpheler sana dönmüşken ise bir kanıt sunamaman ilginç.
Merhaba, sistemim el vermediği için video alamıyorum. Bu yüzden olanları anlatmaya çalışıyorum, bug diyerek üstesinden gelmeye çalışmıyorum sana vurduğum bütün hitleri ben tarafından geldiğini söylüyorsun bu Fletcher'ın videosunda bariz belli, tek hasar veren taraf ben değilim. Sona doğru canın az iken sana Fletcher'da hasar atıyor peki bu neden yansımıyor? Drive-by durumunda iken arabayı hareket ettirerek değil dümdüz sürüyorsun, bu benim işimi ve yanımda sıkan arkadaşımın işini kolaylaştırır. Hasar loglarına yansımadığı bariz belli, yetkililer bunun kontrolünü sağlayacaktır. Duvar durumuna gelirsek de tamamen tahminle ortaya çıkan bir şey, herhangi bir 3.parti yazılım bulunmuyor. Az çok nereye kaçacağını biliyorum, videoyu kesip editli bir hale getirmişsin keşke tam karşılaştığımızdan itibaren koysaydın. Ek olarak; Drive-by durumunda hiç bir silah sekmez, nereye tutuyorsan oraya gelir ancak ayakta durumundayken seker.

#8 - 29.03.2022 17:20
Alıntı
Çiftliğin orada sıkmaya başladığınız ithamında bulunuyorsan bunu kanıtlarsın. Öyle bir şey olmadı.

Akşam eve geçtiğim vakit kanıtını sunarım. Çamur at izi kalsın politikadan vazgeç. Şikayetin amacı kendimizi savunmak, seni ikna etmek değil.

#9 - 31.03.2022 10:11
Alıntı
Çiftliğin orada sıkmaya başladığınız ithamında bulunuyorsan bunu kanıtlarsın. Öyle bir şey olmadı.

Akşam eve geçtiğim vakit kanıtını sunarım. Çamur at izi kalsın politikadan vazgeç. Şikayetin amacı kendimizi savunmak, seni ikna etmek değil.
Boşluğum olmadığı için kanıtları sunamadım. Akşam eve geçtiğim vakit gönderirim.