Konu: 24.03.2022 / Jeos Brusk Rolde Q  (Okunma sayısı 116 defa)

#0 - 24.03.2022 22:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeos Brusk @flerax

Olaya dahil olan şahit karakter adı: James Corwin, Dariel MyField. @James_Corwin @Lordusbackinbusiness

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.03.2022 - 22:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde bağlantı koparmak, Rolde Q.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: El Corona bölgesinde polis memuruna ateş açılmıştı, kişileri şüphe üzerinde durdurduk ve Joes Brusk isimli kişi rolde bağlantı kopardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşımız savunmasını yaptıktan sonra sonuçlanabilir, yaklaşık 10 dakika bekledik ve gelmedi. Arkadaşın silahı varsa silinmesini talep ediyorum, silahını alacağımız sıra (felony direktifleri uygulandığında) kişi bağlantısını koparttı.

« Son Düzenleme: 24.03.2022 22:38 Rusky »

#1 - 24.03.2022 23:29
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş oyuna geri geldiyse bile hiçbir şekilde iletişime geçmedi. O kadar süren rol sonucunda Felony durdurmasına bağlantısı koptu, bunun bilerek olduğunu düşünüyorum.

#2 - 25.03.2022 00:53
Merhaba benim öncelikli internet problemi yaşıyordum arkadaşıma discorddan yazdım gelicegimi sonrada zaten galerinin önünde bekledim bı yanlış yaptiysam kusura bakmayın internetim yenikligine düştüm. Rolde yazı bile yazamıyordum kendi kendine quaddan iniyordu. Tekrardan sizi rahatsiz ettiysem çok özür dilerim bilerek yapmadım.

#3 - 25.03.2022 02:53
Rolde /Q kapsamında ceza verilecek.