Benden tam olarak neden şikayetçi olduğuna pek bir anlam veremedim, şikayetinde de zaten her hangi bir şekilde adım geçmiyor. Kendisine her hangi bir saldırı vb. bir müdahalem olmadı, sözlü saldırıda bulunmak(Kurallar çerçevesinde), sigarasını istemek normal bir şey diye düşünüyorum. Jail'n GBI geçtiğinin bilincindeyim fakat bu dört-beş kişi bir kişiye laflı sözlü saldırıda bulunamayacağımız anlamına gelmez diye düşünüyorum. Aynı zamanda adı geçen diğer arkadaşımız, Sung Leu'da kişiyi yaralı duruma düşürdükten sonra arkadaş /b böldü, orada uyarısını yaptı ve Leu'den sonrasında rolüne devam ettiğine tanıklık etmedim. Arkadaşımız Jail'n GBI olduğunu bilmiyor olabilir, haritan kısmında veya başka bir noktada yazmadığı gerçeğini göz önünde bulundurursak, bunun bilincinde olabilecek birisi olarak düşünüyorum. Arkadaşın Leu'dan şikayetçi olmasını anlarım fakat benim için neden şikayet açmış, anlam veremedim. /hasarlar yapıp SS aldıysa, onuda attığında benim her hangi bir müdahalem olmadığını zaten göreceksiniz. Keyifli forumlar.