Konu: Prevan Banks Hatalı emote  (Okunma sayısı 72 defa)

#0 - 21.03.2022 15:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Prevan Banks @Pyrex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.03.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 49 Level bir karaktere sahip birisinin bu şekilde ortalıkta saçma sapan hareket etmesinden rahatsız oldum, yanıma gelip emote spamlayan birisi 2-3 level olsa çok umursamam. Yetersiz oyuncu profili, sunucuda çatışmak ve trollemek dışında rol yaptığını kanıtlayamaz bile.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/655951079917355012/955448860589850654/sa-mp-163.png

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.03.2022 16:08
@Pyrex savunmanızı en kısa süre zarfı içinde gerçekleştirin.

#2 - 21.03.2022 16:38
Alıntı
Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

Adminler de dahil birçok oyuncunun art arda kahkaha attığını gördüm, sorun yok gibi. İyi forumlar. Ayrıca arkadaşın bana hakkımda yaptığı ithamlara karşı cezalandırılacağını umuyorum, kendisini tanımıyorum, benim hayranım olacak ki hakkımda kesin yargıya bile varmış.
« Son Düzenleme: 21.03.2022 16:43 Pyrex »

#3 - 21.03.2022 16:54
Savunma yetersiz, ceza verildi.