Konu: 15.03.2022 - Alvaro Salazar  (Okunma sayısı 325 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.03.2022 20:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alvaro Salazar @Skysurge

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kasparov üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.03.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kuralı İhlalı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alvaro Salazar'ı Kasparov üyeleriyle birlikte bulup ateş açıyoruz. Yaralıya düşen Salazar'ı arabaya bindirdikten sonra bulvara sürüyoruz. Daha sonrasında yaralı Alvaro Salazar kardeşimiz onca kurşun yarasına göğüs gerip telefonuna davranıyor ve arkadaşı @kurtPeek Carlos Salvador'u çağırıyor. Garip bir vukuat, şaşırdım doğrusu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu adam birlik yönetiyor. Caydırıcı bir ceza alırsa sevinirim.

#1 - 20.03.2022 22:20
@Skysurge savunma bekleniyor.

#2 - 20.03.2022 22:54
Merhabalar , evet orada kurşun yiyorum. Ama ağır yaralı rolü veya baygın rolü gibi bir durum söz konusu değil. Sadece yaralı rolümü yapıp, kişinin sorularına cevap veriyorum. Yolda ise baygın veya ağır yaralı olmadığım için telefonum sayesinde yolda giderken Carlos'a bulvarın yakınlarına gelmesini istiyorum ve kaçırıldığımı söylüyorum. Kişinin sadece önünü kesiyor. Ayrıca rolü bölecek yada bozacak birşey olmuyor. Şikayet açmak için açılan bir şikayet olarak görüyorum. Kişinin zaten OOC kin olarak bizim birlik tanıtımına yazdığı yorumlar gözükür. Başka diyeceğim birşey yok. İyi forumlar. İyi roller.

#3 - 20.03.2022 23:08
Şikayet açılmak için açılmış şikayet diyorsun ama, yaralıyken telefonuna davranıp birilerinden medet umman yanlış bir davranış. AK47 ve türlü silahlarla ateş alıyorsun. Aynı muamele bana yapıldığında ben telefonumdan kimseye mesaj atıp beni kurtarmalarını söylemedim. Yaralı rolüme uyup yerde kıvrandım, yaralıyken vahiy gelmiş gibi direkt telefonuma sarılmadım.

#4 - 21.03.2022 01:26
Merhabalar, bu gibi bir esir durumunda korkusuzca tavırlar sergilemek Fear RP kuralının ihlaline girer, bu gibi durumlarda biraz daha titiz davranarak "esir" konumunda olduğunuzu unutmayın, korku rollerine girmekten çekinmeyin.

Alvaro Salazar karakteri Fear RP kapsamında cezalandırılacak.