Konu: RK + Trolling  (Okunma sayısı 318 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.03.2022 18:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamal_Peace @ardausta , Carlos_Krus @Lador58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Soggymaster  @hobbsj @leux @bilallsahan
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.03.2022, 20.38/22.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rk + Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jamal_Peace adlı karakter mekanımın önüne gelip birliğimde ki insanları ilk başta rahatsız etmiş, ondan sonra iki grup arasında brawl rolü dönmüş arkadaşlar arabaya binip kaçmışlar 2,3 dakika sonra mekanın önüne tekrar gelip önüne gelene saldıramya başladılar, Jamal_Peace adlı karakter "RK" olduğu halde gidip gelip saldırmaya devam etmiştir, gidip gelmeleri sadece bir kere değil üç, dört kere bunu tekrarlayıp mekanın önünde hem trolleyip hemde  herkese saldırmışlardır. SS'lerde herşey mevcuttur göründüğü üzere.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 15.03.2022 18:22 ErenTryki »

#1 - 15.03.2022 18:25
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.03.2022 19:11
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 15.03.2022 19:46
Merhabalar öncelikle sadece şöförlük yaptım ve ayrıca orada olan 3 kişinin RK süresi olmasına rağmen tekrar kalkıp daldırlar ayrıca benim kavgaya girdiğim bir tane var?

#4 - 15.03.2022 20:18
Merhabalar öncelikle sadece şöförlük yaptım ve ayrıca orada olan 3 kişinin RK süresi olmasına rağmen tekrar kalkıp daldırlar ayrıca benim kavgaya girdiğim bir tane var?
Bir saatlik videoyu atmak istemiyorum dostum  :garip: kaç defa vurduğum halde kalkıp defalarca saldırdınız.

#5 - 15.03.2022 20:22
Öncelikle bizim tarafdan "RK" olduğu halde sizlere saldıran yok eğer böyle bir şey varsa ss ile kanıtlayabilirsin, burada sözlerin pek bir hükmü yok.

#6 - 15.03.2022 21:01
Merhaba, sadece 1 ssde yaralı görünüyorum ve diğer sslerde gelip düştüğüme dair bir kanıt bulunmamakta göremedim ben. Arkadaşlar PM üzerinden mix meta yapıyorlar rolde konuşulması gereken şeyleri pmden konuşuyorlar ve bize shotgun çekip sıkıyorlar brawl rolündeyken, kendileride brawl rolü olduğunu onaylıyor şikayette yazmış zaten.   Benim diyeceğim başka bir şey yok, insan gibi rol yapıyoruz kavga ediyoruz küfürler ediyoruz rolde, tam bir kanıtın yok. İyi günler

#7 - 15.03.2022 21:39
Merhaba, sadece 1 ssde yaralı görünüyorum ve diğer sslerde gelip düştüğüme dair bir kanıt bulunmamakta göremedim ben. Arkadaşlar PM üzerinden mix meta yapıyorlar rolde konuşulması gereken şeyleri pmden konuşuyorlar ve bize shotgun çekip sıkıyorlar brawl rolündeyken, kendileride brawl rolü olduğunu onaylıyor şikayette yazmış zaten.   Benim diyeceğim başka bir şey yok, insan gibi rol yapıyoruz kavga ediyoruz küfürler ediyoruz rolde, tam bir kanıtın yok. İyi günler
Yaralı bir kere olursun brawl rolünde olursan 6 saat, silahlı çatışmada olursan 8 saat "RK" kuralına uymak zorundasın lakin sen bunların hiçbirini yapmadın, gelip gidip saldırmaya devam ettin. Kimse pm üzerinden mix yapmıyor ss lerde her şey gözüküyor, eğer seninde söylediklerinin üstüne kanıtın varsa ss ile kanıtlayabilirsin. Şikayet hakkında daha bir şey yazmayacağım, arkadaşların savunmaları bittiyse sonuçlanabilir.

#8 - 15.03.2022 21:42
Videoya başlamadan önce rk'lı olduğu yer

Yeterli bir kanıt daha fazla ileti kirliliği olacağını düşünmüyorum arkadaşımız sadece bizide trollememiş madendeki birisinede bulaşmış demekki  :garip: :garip:
« Son Düzenleme: 15.03.2022 22:07 Soggymaster »

#9 - 15.03.2022 21:49
Videoya başlamadan önce rk'lı olduğu yer

Yeterli bir kanıt daha fazla ileti kirliliği olacağını düşünmüyorum arkadaşımız sadece bizide trollememiş madendeki birisinede bulaşmış demekki  :garip: :garip:
Kardeşim bak biz carlos ile tanıştık orda şakasına da olsa vuruyoruz düşürüyoruz sonrasında yine kendi arkadaşlık rolümüzü yapıyoruz, carlos ve ben ceza almak istemeyiz zaten ve videodada 1 kere düştüğüm görülüyor ben size değil arkadaşa saldırıyorum şikayeti varsa açardı zaten bu kadar büyütmenizin sebebi ne onu bi çözsem. :d