Konu: Letty Robinson, yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 267 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2022 20:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Letty Robinson, @canwakkas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Navierr Lampkins, @tantanayapma

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS içinde belli oluyor, fakat oyunu 800x600 çözünürlükte oynuyorum. Net saat 19:50 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse-RP, NON-RP, Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'a indim, indiğim anda Navierr Lampkins ve Letty Robinson'n yaptığı role dahil oldum. Letty Robinson karakteri yok yere agresiflik çıkardı, sunucu tarafından onaylı olan Idlewood Mafia Brims oluşumunun sınır bölgesinin içinde. Korkusuzca rol yapıyor arkadaş, anlamış değilim, daha sonra brawl rolü başlatıyoruz, sanki hiç hasar almamış gibi bisiklete binip gidiyor. Bisikleti tutma emoteu da verdim ama ne yapsam nafile, tutmama rağmen binip kaçıyor. Navierr Lampkins giriştiği bir rol sonrasında yaralıya düşüyor, daha sonra Letty Robinson karakteri gelip ona korkusuzca bir rol sergiliyor. Onu silahla tehdit ediyorum, gitmesini söylüyorum, fakat arkadaşın karakteri ne hikmetse korkmuyor. Anlam veremediğim olaylardan birisi bu, orada belki silahlı birisi vardır. Hiç mi korkmuyor bu adamın yönettiği karakter? Ekran görüntülerini yollayacağım, her şey çok açık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ilk onun saldırdığının kanıtı, emote chatloga yansımış

Kentrell Lillard karakteri emote vererek saldırıyor, ben de bisiklete binip kaçacağını anlıyorum. Bisikleti tutuyorum sadece, ortada bir refleks rolü (yasaklı rol) söz konusu değil

bisikleti tutmama rağmen sürüp gitmesinin kanıtı bu da

o kadar saldırı girişiminde bulunmamıza rağmen Idlewood'a yeniden geliyor

Kentrell Lillard silah gösteriyor, hala laf atıp kaçma çabasında. FEAR-RP desen sıfır, sürüp uzaklaşıyor

Ek açıklamalar(varsa): arkadaşın rol seviyesi bu sunucuya uygun değil, emotelarını da gözden geçirirsek iç açıcı olmadığını söyleyebilirim. Ceza almasını arz ediyorum ben şahsen.

#1 - 14.03.2022 20:32
Yeterli açıklamaları arkadaşım yapmış. Üstüne destanlar yazmaya hiç gerek yok. Gerekilen cezalar verilirse seviniriz. Her şeye şahidim.

#2 - 15.03.2022 11:00
@canwakkas Savunmanızı yapın lütfen.

#3 - 15.03.2022 21:37
Şahıs "İC" olarak beremi aldı , 3,4 kere istememe rağmen vermedi gereksiz yere agresiflik falan yapmadım ben.Rolün ortasında gelirsen böyle olur.

#4 - 15.03.2022 21:40
Bisikleti tutmasına rağmen kaçtım evet ama sohbet akıyordu , görmemiştim pmden uyarabilirdi arkadaş bisikleti tuttum emotesini attım diye.

#5 - 15.03.2022 21:42
Silahı gösterdiğinde kaçmıştım , yaklaşık aynı anda attık emoteyi attıktan sonra benim yazım geldi. Silah çektiğinde kaçtım zaten. Birde İdlewood'a tekrar gelme sebebim beremi alamamıştım.Şahısı dövdüklerinde eğilip beremi alıp kaçtım.

#6 - 15.03.2022 21:44
Son olarakta sunucuda yeniyim , beni uyarabilirdi pmden.

#7 - 16.03.2022 17:47
 :) :D

#8 - 16.03.2022 18:46
Savunmalarınız için teşekkürler, karakter ceza alacak.