Konu: Toplu Şikayet - >:( [14/03/2022]  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2022 18:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @CobraS01 / @EnverPasa / @Risse

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Nejdet7123 / @Andrean

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
RK KURAL İHLALİ
BUNNYHOP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Cesar_Guierrez adlı karakter ile bir dolandırılma sorunu yaşadık, kişi araba dolandırıcılığı yaptı. Ic olarak paramızı istediğimizi kırk defa belirttik, kişi parayı getirmedi bizde paranın peşini bırakmadık ortada bir 48.000$'lık bir zarar bulunmakta. Bu arkadaşta Mazzini birliğine sığınıyor burada olaya Mattias_Ferrari giriyor. Kişi bizden paralarını geri vermemiz gerektiğini ve aracı geri almamızı söyledi buna biz zaten okey fakat kişi aracı sattığını söyledi o halde bizim para istemeyeceğimizi söyledi bizde parayı söke söke alacağımızı söyledik ve gecesinde dava açmayı planlıyorduk. Ben belediyeye gittiğimde kişiler tekrar gelip yanımda çalışan Shaquille_Cemba'ya durduk yere sıktılar ve dövdüler. SSlerde her şey görülecektir. Gelelim bunnyhop'a kişi koşuyor bunny atıyor sste mevcut[Cesar Guierrez]. RK mevzusu ise arkadaş ile hastaneden geliyoruz, rk lı bana ateş ediyorlar tekrar shaquille'ye ateş ediyorlar emote vermesine rağmen burada [Mattias Ferrari ve Michael suçluyoruz.]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: DM:
Spoiler: GösterGizle

RK kural ihlali:

Bunny Hop:

Ek açıklamalar(varsa):  >:(

#1 - 14.03.2022 18:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 14.03.2022 22:45
Kinim yok, şahitlere eklendiğim için yazayım dedim. İyi günler.

#3 - 15.03.2022 00:01
Öncelikle selamlar, arkadaşım Michael_Baller ve benim rk kural ihlali yaptığımı düşünmüşşün. Ortada herhangi bir rk kural ihlali yok. İlk ss'te gelip senin bacağına sıktıkları olayda fotoğrafta yokum bile. Sıkan kişi tamamen benimle bağımsız olarak sıkmış, sana sıktıkları hakkında bilgim yok. Ayrıca sıkan kişi sıktığı zaman benimde bulunduğum Mazzini birliğinde bulunmuyordu, sıkan arkadaş birkaç saat önce birliğimize katıldı. Uzun lafın kısası sana sıktıkları konuda bilgim yok ayrıca sana başkasının sıkması beni ilgilendirmiyor, rk kural ihlalini tekrar okumanı tavsiye ederim.

#4 - 15.03.2022 00:46
Öncelikle selamlar, arkadaşım Michael_Baller ve benim rk kural ihlali yaptığımı düşünmüşşün. Ortada herhangi bir rk kural ihlali yok. İlk ss'te gelip senin bacağına sıktıkları olayda fotoğrafta yokum bile. Sıkan kişi tamamen benimle bağımsız olarak sıkmış, sana sıktıkları hakkında bilgim yok. Ayrıca sıkan kişi sıktığı zaman benimde bulunduğum Mazzini birliğinde bulunmuyordu, sıkan arkadaş birkaç saat önce birliğimize katıldı. Uzun lafın kısası sana sıktıkları konuda bilgim yok ayrıca sana başkasının sıkması beni ilgilendirmiyor, rk kural ihlalini tekrar okumanı tavsiye ederim.
Uzatmayalım kişi emote vermiş oku chati kanka

#5 - 15.03.2022 15:06
Araçtan inmeden önce RKlı olduğumu belirttim,  bu mesafede sizin chatinize de düşmüş olacaktır. Siz bunu göre göre ateş edip tekrardan RKya düşürdünüz.

#6 - 17.03.2022 08:42
Şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 19.03.2022 10:26
Şikayet artık sonuçlanırsa sevinirim. İyi forumlar.

#8 - 21.03.2022 11:51
İlk sste Cesar karakteri ikinci sste Matias karakteri sıkıyor ortada RK'lık bir durum yok bilmiyor olabilirler. Ama Cesar karakteri DM'den ceza alacak.