Konu: Rasul Ayatev >> Powergame  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2022 21:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Hammarskjold [Rasul Ayatev]
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.03.2022 21:31 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.

Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Çeşitli sebeplerden dolayı karakterle alakasız skin kullanmak, yani fiziksel özelliklerinizi aniden değiştirmek aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. (Örnek: Çatışmada hitbox küçük olduğu için küçük boylu veya zayıf skinler kullanmak, beyaz olmasına rağmen siyahi skin kullanmak veya tam tersi, vb.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Madende çalışmaya giderken gişelerden geçtim ve kasparov üyeleri birden bire bana ateş açmaya başladı, kişi suya atlayarak tek tokat ile beni bayılttığını iddia eden emote paylaşarak beni sürüklemeye çalıştı suyun içerisinde

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Bildiğim kadarı ile yan karakterlerin illegal role girmesi yasak. N/A

« Son Düzenleme: 14.03.2022 03:13 Rogue »

#1 - 13.03.2022 21:59
Bizi ısrarla takip ediyorsun, senden şüphelenip geri dönüyoruz. Köprüden suya atlıyorsun, tekrar gidiyoruz ve dönüyoruz tekrar suya atlıyorsun. Arkandan bir kaç kişi suya atlıyoruz, yanına gelip tutup çekiştiriyoruz bir şekikde kaçıyorsun bizde seni suyun ortasında tokatlayıp /dene komutu ile şans faktörünü deniyorum ve sonunda başarılı oluyorum fakat sen role uymuyorsun. Eğer role uysaydın neden takip ettiğini sorup gönderecektik.

Savunma bu kadar.
« Son Düzenleme: 13.03.2022 22:01 Hammarskjold »

#2 - 13.03.2022 22:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Hammarskjold [Rasul Ayatev]
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.03.2022 21:31 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.

Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Çeşitli sebeplerden dolayı karakterle alakasız skin kullanmak, yani fiziksel özelliklerinizi aniden değiştirmek aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. (Örnek: Çatışmada hitbox küçük olduğu için küçük boylu veya zayıf skinler kullanmak, beyaz olmasına rağmen siyahi skin kullanmak veya tam tersi, vb.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Madende çalışmaya giderken gişelerden geçtim ve kasparov üyeleri birden bire bana ateş açmaya başladı, kişi suya atlayarak tek tokat ile beni bayılttığını iddia eden emote paylaşarak beni sürüklemeye çalıştı suyun içerisinde

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

Ben mi sizi takip ediyorum? OOC yalan söylemeyin o sırada hapisten çıkalı en fazla 20 dakika olmuştur, loglardan hapisin içerisinde olduğum görülebilir. Ben normal bir şekilde madene giderken karşımdan araçlarla gelip önce aracıma çarptınız ardından bana ateş açmaya başladınız, ben sizi ilk defa gişelerden geçerken gördüm. Bana ateş açıp beni vuramayınca tekrar çıktım tekrar beni vurmaya çalıştınız tekrar suya atladım, OOC yalan söylemeyin lütfen. Suyun içerisinde yüzme faaliyeti içerisindeyken kimse kimseyi tokat atarak bayıltamaz.
« Son Düzenleme: 13.03.2022 22:03 Rogue »

#3 - 13.03.2022 22:03
Yalan söyleyen yok birader, 15 arabalık konvoyu peşliyorsun ne bilelim in misin cin misin? Denk gelmişte olabilir bunun bir önemi yok, role uymayan sensin.

#4 - 13.03.2022 22:04
Yalan söyleyen yok birader, 15 arabalık konvoyu peşliyorsun ne bilelim in misin cin misin? Denk gelmişte olabilir bunun bir önemi yok, role uymayan sensin.

Suyun içerisindeyken hiç bir insan evladı tek tokat ile birisini bayıltamaz, defalarca kez, başarı gelene kadar suyun içerisinde tokat atmaya çalıştınız ve aramızda mesafe varken beni tutmaya çalıştınız, powergame kapsamında değerlendirirsek konuyu bir insan bir insanı suyun içerisinde tokatlayarak bayıltamaz özellikle karakterim 11 kas 9 dayanıklılığı olduğunu düşünürsek bu imkansız.

#5 - 14.03.2022 00:00
Sonuçlanabilir.

#6 - 14.03.2022 18:20
Rol yapmadan önce içerisinde olduğunuz durumu hesaba katın ve o şekilde planlama yapın. Suyun içerisinde hareketiniz yeterince kısıtlıyken birini tokat atarak bayıltmanız gerçek dışı, ceza verilecek.