Konu: [13.03.2022 / Boris_Volintsov - Pablo_Kenneth]  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2022 20:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris_Volintson - Pablo_Kenneth @KOHEN @MertskinQ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pablo_Westfield @Cynicall

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.03.2022/ 19:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_k22 / https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_k8

Alıntı
BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI

2.1) BRAWL
Anlaşmalı Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.
— Bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri, ergin olmayan bireylerin cinsel ilişkiye girmesi (18 yaş altı)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Boris_Volintsov karakteri 1-ci resimde olduğu gibi saldırıyor ve en sonunda düşüyor, düştükten sonra kalkarak hiçbir şey olmamış gibi saldırıyor, diğer SS'de ise Türkçe terim kullanarak "Ananı" lafını kullanıyor.

Pablo_Kenneth karakteri ise "penise" tekme atma rolü yapıyor ama izin alması ve böyle roller izin almadan yapılması lazım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.03.2022 20:54
Gerekli işlem bana uygulandı, diğer arkadaşa uygulayabilirler.
https://cdn.discordapp.com/attachments/952600610212020324/952626367302885406/unknown.png
« Son Düzenleme: 13.03.2022 20:57 MertskinQ »

#2 - 13.03.2022 21:21
Dostum sen yerdesin sana tecavüz etmiyorum taciz etmiyorum izin gerektiren roller bunun içindir sana vuruyorum kalıcı hasar bırakmamışım geçici hasar bırakmamışım sadece vurdum savunmam bu kadar tarafımca başka savunma gelmeyecektir sonuçlanabilir.

#3 - 14.03.2022 01:35
Yasak. @KOHEN

#4 - 14.03.2022 09:57
Böyle basit meseleler için şikayet açmanızı anlamıyorum eğer hatalıysam cezamı çekerim, hatalıysam pmden uyarırdın tekrar etmezdim adminleri de böyle küçük olaylar için uğraştırmazdık

#5 - 14.03.2022 16:48
Burayı kirletmeyelim savunmanı yaptıysan. @KOHEN
İnceleyecek admine bırakalım sonucu.

#6 - 15.03.2022 10:47
Merhabalar, cinsel bölgeye vurmak yasaklı rol kapsamında. Bu sebep ile karakteriniz ceza alacak.