Konu: Asadour Burian-Rauf Kalashnikov / Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 661 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.03.2022 02:24

#11 - 14.03.2022 07:53

Kişinin böyle bir hakkı varsa ve bu hak tanındıysa o rolde Mira Kalashnikov CK olmuştur.
Dediğim gibi, ben bir karışıklık falan vardır diye orada terk ettim doğrusunu öğrenebilmek için.
Şikayet'i inceleyen yönetici bu konuya da el atarsa sevinirim.

#12 - 14.03.2022 16:08

Kişinin böyle bir hakkı varsa ve bu hak tanındıysa o rolde Mira Kalashnikov CK olmuştur.
Dediğim gibi, ben bir karışıklık falan vardır diye orada terk ettim doğrusunu öğrenebilmek için.
Şikayet'i inceleyen yönetici bu konuya da el atarsa sevinirim.

Baylar, kimse fmden izin almadan kimseyi ck edemez, şuan bu ck konusu fme iletildi saçma bir nedenden dolayı ck verilemez. Sizi ilgilendirmeyen konulara yorum yapmayın.

#13 - 14.03.2022 16:12
Onaylı bir birlik olduğumuz halde bile birilerini ck etmeden önce fmden izin alıyoruz, kimse kafasına göre bir karakteri ck edemez ve bu karakter onaylı bir oluşumda ise fmden izin almadan kimse ck edemez, aynı zaman da eve baskın yediğimiz zaman /do ck ettiğini belirtmedin ve sana pm attım durduk yere kimseyi ck edemezsin dedim, aynı zaman da rolü uzatmadınız ve evden ayrıldınız. Rol iptal sayılıyor.
« Son Düzenleme: 14.03.2022 17:40 Gl4dio »

#14 - 14.03.2022 16:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Asadour Burian-Rauf_Kalashnikov / @Gl4dio @Phertando

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elvis Escamilla @katwen41

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam Las Colinas'ta oluşan büyük çatışma öncesi bu iki arkadaşı da yaralı konumuna düşürüyoruz, ikisi de yaralı olmalarına rağmen karşı tarafın hood baskını rolüne ortak oluyorlar. Araç kullanmaları vs yasak olmasa bile tekrar yaralıya düşme ihtimali olan bir ortama gelmeleri doğru değil. İki tarafta da yaklaşık 20'ye yakın silahlı karakter bulunuyor fakat bu arkadaşlar oluşan çatışma rollerinde yaralı olmalarına rağmen gelip bu olaylara ortak oluyorlar, ateş etmedik gibi söylemlerle gelinecek büyük ihtimalle fakat yaralı karakterlerin bir baskına katılması doğru değil sadece araba sürseler bile.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Rauf Kalashnikov Rk ve Savaşta bulunma ssleri; (12:01 - 14:51)
Spoiler: GösterGizle

Asadour Burian Rk ve Savaşta bulunma ssleri; (12:06 - 14:50)
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Asadour karakterini savaş alanında etrafta pit atarken gördüm, sabah vurduğumu bile hatırlamadım o esnada savaş alanında geziyordu ve uzaktan ateş ederek vuruldu. Karakter düşmesine rağmen baskın rolünde etrafta pit atıyor.

Aynı zaman da evimin yerini nasıl buluyorsunuz kilitli olduğu halde evde olduğumu nasıl biliyorsunuz girip ateş ediyorsunuz, merak ediyorum?
« Son Düzenleme: 14.03.2022 16:43 Gl4dio »

#15 - 14.03.2022 18:07
Onaylı bir birlik olduğumuz halde bile birilerini ck etmeden önce fmden izin alıyoruz, kimse kafasına göre bir karakteri ck edemez ve bu karakter onaylı bir oluşumda ise fmden izin almadan kimse ck edemez, aynı zaman da eve baskın yediğimiz zaman /do ck ettiğini belirtmedin ve sana pm attım durduk yere kimseyi ck edemezsin dedim, aynı zaman da rolü uzatmadınız ve evden ayrıldınız. Rol iptal sayılıyor.
Dostum hemen celallenmene gerek yok. Sakin sakin konuşuyoruz. Rolle benim pek alakam yok,sadece Mira_Kalashnikov karakterinin ck izni alındığını biliyorum. Ck izni alınmadan zaten böyle /do'dan bir emote atmazlardı. Bir birlikte 24 saatten fazla durduysan ve yüksek rütbedeyken birlikten çıkarsan karşıki tarafın ck hakkı doğar. Ben böyle biliyorum. Admin zaten beni duruma göre onaylayacaktır. İyi forumlar.

#16 - 14.03.2022 18:34
Dostum hemen celallenmene gerek yok. Sakin sakin konuşuyoruz. Rolle benim pek alakam yok,sadece Mira_Kalashnikov karakterinin ck izni alındığını biliyorum. Ck izni alınmadan zaten böyle /do'dan bir emote atmazlardı. Bir birlikte 24 saatten fazla durduysan ve yüksek rütbedeyken birlikten çıkarsan karşıki tarafın ck hakkı doğar. Ben böyle biliyorum. Admin zaten beni duruma göre onaylayacaktır. İyi forumlar.

Bak sen olayı bilmiyorsun gelip burada boşa yorum yapıyorsun, sebepsiz bir şekilde kimse kimseyi ck edemez, Mira karakteri Underground birliğinde r6 iken çıktı herhangi bir yüksek rütbesi yoktu. Bilmediğin şeylere yorum yapmazsan sevinirim, daha fazla olayı uzatma. FM kararını bekleyeceğiz. Farklı bir şikayete farklı bir konu açtın. Uzatmana gerek yok

#17 - 14.03.2022 18:42

Aynı zaman da gerekli yönetimden alınan ssleri istedim kimse bana ss falan atmadı, bilmiyorsun konuşuyorsun daha fazla yazma lütfen. /do Diyip ck hakkı verilmiştir demek ile ck hakkı verilmiyor. Onaylı bir birliğiz FM'e sormadan hareket etmiyoruz

#18 - 14.03.2022 18:53
Alıntı
Rolün birliğinizle bir alakası yok, Mira karakteri kasparova girmeden önce Underground birliğinde bulunuyor ve CK hakkını eski birlik lideri tarafından verilmiş.
Yani Mira karakteri eski oluşumunda 24 saatten fazla durmuş, ardından sizin birliğinize girmiş benim bilgim bu kadar. Yani o karakterin senin oluşumunla bir ilgisi yok, birliği bu konuya dahil etmen saçma, karakter eski Underground üyesi ve CK hakkı tabi ki birlik liderinde bulunuyor. Başka bir birliğe geçince hakkı sıfırlanmış olmuyor. Konuyu kişiselleştirmeyelim.
Alıntı
Aynı zaman da evimin yerini nasıl buluyorsunuz kilitli olduğu halde evde olduğumu nasıl biliyorsunuz girip ateş ediyorsunuz, merak ediyorum?
Bir ihlal olduğunu düşünüyorsan, gidip şikayet açabilirsin. Sana burada açtığım şikayetin altında savunma yapmayacağım.
Şu konuyu daha fazla meşgul etmeyelim, sonuç bekleyelim.

#19 - 14.03.2022 19:46
Alıntı
Rolün birliğinizle bir alakası yok, Mira karakteri kasparova girmeden önce Underground birliğinde bulunuyor ve CK hakkını eski birlik lideri tarafından verilmiş.
Yani Mira karakteri eski oluşumunda 24 saatten fazla durmuş, ardından sizin birliğinize girmiş benim bilgim bu kadar. Yani o karakterin senin oluşumunla bir ilgisi yok, birliği bu konuya dahil etmen saçma, karakter eski Underground üyesi ve CK hakkı tabi ki birlik liderinde bulunuyor. Başka bir birliğe geçince hakkı sıfırlanmış olmuyor. Konuyu kişiselleştirmeyelim.
Alıntı
Bir ihlal olduğunu düşünüyorsan, gidip şikayet açabilirsin. Sana burada açtığım şikayetin altında savunma yapmayacağım.
Şu konuyu daha fazla meşgul etmeyelim, sonuç bekleyelim.

Mira karakteri Rauf karakterinin eşi, Rauf karakteri Mikaiel Kalashnikov (Kasparov r19)'un kardeşi, Mira karakteri herhangi bir ''çete ve mafya'' birliğinden ayrılmadı, Underground birliği bir yarışçı birliği Mira karakteri birlikten r6 olarak ayrıldı herhangi bir yüksek rütbesi de yok. Saçma bir ck sebebi yüzünden bir karakter ck olamaz. Kurallarda da olduğu gibi. Mira karakterinin ck olması için geçerli ve mantıklı bir sebep yok. Kendisi benim yazmamı söyledi o yüzden yazıyorum. Bu da Ck kuralları: