Konu: Araç dolandırıcılığı vol 2 - Cesar Guierrez  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.03.2022 14:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Risse Cesar_Guierrez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jacob_Wilson Arius_Hectardes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Araç dolandırıcılığı
ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şirket olarak taksitli araç satışlarına başladık ve devam ettiriyoruz, bu proje devam ettiği sürece çok fazla şikayet atacağız gibi duruyor, öncelik arkadaşla araç satış rolü yapıyoruz, kişiye anlaştık işte taksit falan filan adam ilk gün 11.000$ ödedi, kişi ile ikinci satışımız olduğu için adama güvendik bir yandan. Sabre'nin taksidini ödemeyeceğini arkadaş söylemiş, bende pm den bu durumun olması sonucunda şikayet açabileceğimiz söyledim, kişiye uyarı ve bilgilendirme yaptım. Ssler'de ki pm in çok daha fazlası var fakat ss almadım. Neyse biz bekledik, dün gece 00.00'da anında şikayeti açabiliyoruz arkadaşlarla gece seste takılırken kişiye bir şans daha verelim dedik, baktık ki kişi sabreyi satmış ve o para ile blista almış bir insan taksitle adlığı bir eşyayı satıp taksiti ödemeden başka bir eşya alır mı? Neyse bekledik sabaha kadar kişiden bir haber gelmedi, bana pm üzerinden blistayı vermeyi teklif etti pm den - işareti verdim, kişi bize ooc ticaret sunmaya çalışıyor pm den anlaşmaya çalışıyor. Bu durum hakkında daha fazla  konuşmayacağım. Kişi ek olarak pm den arkadaşıma o adamın adam olmadığı sürece bu aracı vermem gibi bir şeyler diyor, bundan sanane? Arkadaşımın adam olup olmadığını nereden kestiriyorsun? Bizi tehdit ediyorsun ek olarak bu sözle.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Araç dolandırıcılığı:
Spoiler: GösterGizle

Ortak nezaket:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Aracımızı tekrardan alalım ya da anlaşılan ücreti alalım. Teşekkürler seviliyorsunuz. <3

#1 - 13.03.2022 15:22
Selamın Aleyküm Öncelikle arabanızı aldığım doğru ama belge imzalatma rolü yapmadınız ve + arabanızı arkadaşıma takaslamıştım oda satmış şimdi siz benden para istiyorsunuz ama size paramın olmadığını sadece blistamın olduğunu kanıtlayabilirim ve Taksidi söke söke alırız dediğininde kanıtı buradadır bilginiz olsun yani öyle laf falan atmadım Yetkiliylede konuşmuştum zaten bunun için Her türlü cezaya razıyım ama parasını ödeyemem blista yı isterse veririm sorun değil hapis cezası bile alırım ona razıyım

#2 - 13.03.2022 17:44
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 13.03.2022 17:45
Selamlar, anlaşmada 48k geride kaldı, bize olan bu zararı nasıl kapatacağını düşünmelisin, bizim zararımızı araç ile ödeyemezsin elinde ki aracı veya silahı sat ya da arkadaşlarından borç iste bu rollere girişebilirsin. İkinci olarak bir insanın yanına gidip belge imzalatmadınız parayı vermeyeceğim derse kişi söke söke o parayı alırım demesi gayet normal. Sizi kınıyorum, Riccardo Gleen adı karakter bizi dolandırdı aynı konuda siz organize misiniz anlamadım? /do mevzusuna gelelim. /do *Belge falan filan* en sonunda /do İmza? diyoruz her zaman siz /do - + koyarsınız bizde ona göre rolü biçimlendiririz /do dan biz zorlamıyoruz kimseyi 450 oyuncu oluyor fix geceleri 1 kişi almazsa 449 kişi den biri alır o konuda rahatız.

#4 - 19.03.2022 09:15
Para teslim edildi kişi anı kalması için silmememi istedi öyle olsun kilit arşiv teşekkürler

#5 - 21.03.2022 11:48
K/A.