Konu: RK - Artian Gjikokaj , Barzid Bajramovic  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2022 18:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Barzid Bajramovic, @prestij39 - Artian Gjikokaj, @Kolley

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Birlik üyelerim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğim ile bir görüşme rolüne gidiyoruz, silahlar patlıyor ve pek çok kişi yaralıya düşüyor. Şikayetçi olduğum arkadaşlar ve onların birlikleri (Arnavutlar) sürekli RKlı olduğumuzu bildiği halde karakterlerimize ateş açarak tekrar tekrar yaralıya düşürüyorlar. Herşey SSlerde açıkca görünüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 12.03.2022 18:16 Hammarskjold »

#1 - 12.03.2022 18:38
öncelikle selamun aleyküm, arkadaşın şikayeti kinden ibaret olduğunu belirtmek istiyorum başta. Çünkü asıl olayın farkındalığında olarak böyle bir şikayet açması direkt olarak OOC kinini dışarı vurmasını gösteriyor, çünkü bu arkadaş ilk ssinde bizim bütün orada vurulan ruslara meydan dayağı çektiğimizi biliyor. İkinci sste ise
&t=6s şu videomu atarak açıklayayım. 1:05 ten itibaren izlemeniz daha iyi olur, biz Salazar ve Rusların savaşını bitirmek için ikisinden de kan akıtıyoruz ve sonda Salazar'ın adamlarınıda vuruyoruz. Eşit kan aksın diye, daha sonrasında tam Aaren'i vuracakken o anime giriyor ve mermiler ona gidecekken Artyom'a gidiyor. Çünkü Aaren tam anime düşüyor ve o sırada aradan Artyom vuruluyor. Yani sondaki vurulma olayı tamamen yanlışlıktan ibaret, bunun bilgisi ona geçilmiştir sanıyordum fakat tam bilmiyorum.

#2 - 13.03.2022 11:27
Merhaba. Şikayette benlik bir şey görmedim, Capo karakterler Associate karakterlere dövün emri veriyor, biz de rolü uyguluyoruz ve dövüyoruz. Her şey rol doğrultusunda gelişiyor.
Spoiler: GösterGizle

Attığım videoda ve Hammarskjold'un attığı şikayet görüntüsünde zaten chatteki yazılar belli oluyor, Capo karakterin emriyle gerçekleşen bir rol. İyi forumlar.

#3 - 21.03.2022 05:35
Selamlar, şikayet incelendi.

Rol doğrultusunda ilerlese bile her şeyi IC kılıfa sığdırarak yapıldığında ihlal olduğu gerçeğini değiştirmiyorsunuz. Bu gibi durumlarda biraz daha titiz davranın, hapis cezası uygulanacak derecede üst düzey bir ihlal görünmüyor fakat tekrarında ağır yaptırımlarla karşılaşırsınız.

@prestij39 @Kolley Bu şikayet ikinize de ders niteliği taşımış olsun, bu gibi davranışlardan ne olursa olsun çekinin, emiri veren kişiye de bunun doğru olmadığını PM yoluyla bildirin. Bir kişiyi sürekli tekrar şekilde düşürmek rol zevkini düşürmekten başka bir şey değildir, ekran görüntüsü/video uğruna birbirinizin rol zevkini söndürmeyin.