Konu: Mikaiel Kalashnikov - RK İhlali  (Okunma sayısı 559 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2022 16:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mikaiel Kalashnikov - @BatuhanC the Emperor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ssler'de her şey mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, arkadaşı bulvarın üst tarafında vuruyoruz, daha bir saat geçmesine rağmen birlik üyelerimizi, altında bir araba ile peşine düşüyor. Kendisi sıkmasa bile yaralı olan bir karakterin RK süresi bitmeden birilerini vurmaya giden üyeleri ile çatışma rolünün farkındayken arabayı kullanması ne kadar doğru? Sıradan bir şekilde araba kullansaydı bunda sorun yoktu zaten belli ki Drive-by için böyle bir şey yaptılar.
Ben silah kullanmadım gibi bir savunma yapılacaksa şimdiden söylüyorum, araba kullanmanızda bir sorun yok sorun olan tek şey ortada bir çatışma rolü varken yaralı kişinin orada aracı kullanan kişi olması.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kişinin vurulma olayı, saat 13:50;
Spoiler: GösterGizle

Çatışma rolü dönerken arabayı kullanması saat 14:59;

Ek açıklamalar(varsa): RK'lı iken böyle şeyler yapmayın.

« Son Düzenleme: 12.03.2022 17:10 meriawam »

#1 - 12.03.2022 17:06
batuhanc nin susturması üzerine onun adına atıyorum

Merhaba, fazla uzatılacak bir tarafı yok. Ortada bir ihlal yok, çünkü sizin attığınız mermiler yüzünden düşmedim. Attığın ekran görüntüsünde de yerde yatarken 112 canımın olduğu gözüküyor. Arabadan inerken siz de gözükmese bile bir bug oluşuyor ve araba patlıyor. Samp bugundan dolayı patladığı gibi yaralıya düşüp, Ganton'a spawn oluyorum. Yaralı rolü yapılacak bir rol yok, tamamen samp bugundan kaynaklı bir hata yüzünden düştüm. Yaralıların araç kullanmasının yasak olduğunu yazan bir kural da yok. Sonuçlanmasını bekleyelim.

#2 - 12.03.2022 17:34
Sonuç olarak Mikaiel karakteri yaralıya düştü ve kendisine ateş ettik. Muhtemelen araç patlamasa bile  kendisi yaralıya düşecekti.

1:34'e gelicek olursak, orada düşmeme ihtimalin varsa söylediğin şeyde haklısın fakat etrafınızı saran yaklaşık 8 kişi var. Burada bug kavramı biraz gereksiz oluyor.
RK'lı iken tekrar vurulma ihtimalinin olduğu ortamlara girmesi, savaş yönetmesi ve çatışma ortamlarında bulunması üstelik bunu araç sürerek yapması bizce ihlal, sizde öyle düşünmüyorsanız kararı yetkiliye bırakmakta fayda var.
Daha fazla iletiye gerek yok, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 12.03.2022 17:36 meriawam »

#3 - 19.03.2022 10:56
Vurulduktan sonra RK süresince yaptığınız rolleri kısıtlamıyoruz ancak bu durumu suistimal edip aktif çatışma ortamlarına katılmanız hem vurulmanız sonucunda karşı tarafın kural ihlali yapmasını sağlıyor hem siz agresif rollere dahil olarak kural ihlali yapmış oluyorsunuz.

Ceza Verilecek.