Konu: [12.03.2022] John_Kasparov - DM  (Okunma sayısı 627 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2022 04:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John_Kasparov @akaReplika

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.03.2022 / 03.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Temple'da afk bıraktım ve oyuna geri döndüğümde kendimi yerde buldum. Karakterimin herhangi bir birlik ile alakası yok ayrıyetten 2 level bir karakter illegal role giremez.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezanın verilmesini istiyorum, iyi forumlar.

#1 - 12.03.2022 04:32
Salazardansın, Salazar da Castucci tarafında bizle savaş içerisinde. Bugün Alvaro_Salazar'ı kaçırdık hatta, Salazar hooduna baskın atıyoruz. Sen de oradasın vuruyoruz, sistemsel de Salazar birligindesin.

#2 - 12.03.2022 13:14
Salazardansın, Salazar da Castucci tarafında bizle savaş içerisinde. Bugün Alvaro_Salazar'ı kaçırdık hatta, Salazar hooduna baskın atıyoruz. Sen de oradasın vuruyoruz, sistemsel de Salazar birligindesin.
Merhabalar, şikayet ile pek alakam yok ama bir açıklama yapmak istiyorum. Kişinin forum hesabı Salazar'da değil. O Andre Vicario karakteri de değil. Valeria Petrovic karakteri. Artı olarak orası bir işletme önü her önünüze gelene sıkmanız DM'e girer. İyi roller iyi forumlar.

#3 - 12.03.2022 16:25
Normal oyun gidip yan karakteri ile oynadigi zaman ıc olarak Salazar ile nir baglantisi olmayan bir karakteri vurman dm'e giriyor şikayet açılmasıda gayet normal.

#4 - 12.03.2022 16:38
İki birliğin savaştığı ya da bölgeye karşı birlik tarafından atağa geçilebileceği saatlerde alt karakterinizi bölgede bulundurmak & AFK bırakmak sizin sorumluluğunuzda. Bu tip kayıplarda şikayet oluşturmayın.