Konu: Araç dolandırıcılığı 12/03/20222  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.03.2022 01:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Riccardo Gleen @metoo45 @Metoo57

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut  uzun süreli bir durum.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spoiler: GösterGizle
13-) MULTIACCOUNT

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda benzer şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Alıntı
— Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.
— Çaldırılan hesapların sizlerin sorumluluğu olduğunu unutmayın.
— Aynı adres üzerinden iki ya da üç kişi katılım sağlayacaksa, ticket üzerinden yetkililere bunu bildirmelisiniz.

Araba dolandırıcılığı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şirket olarak taksitli araç satış sistemine döndük para kasma çok zorlaşmaya başladı için kullanıcılara yararlı olur diye bu işlemi uyguladık arakdaş aracı alıyor, /do dan belgeleri imzalıyor ekstra kanıt olarak ekledik onuda. Parayı günü gününe vermiyor, parayı talep etmesini istşyoruz eğer parası yoksa aracı almak istiyoruz. Ekstra olarak arkadaşın multiacount olduğunu düşünüyorum, etiketlerken iki hesap etiketledim farkındaysanız, bir ip loglarının test edilmesini rica ediyorum teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu gibi rolleri risk alarak yapıyoruz eolelrde zenginlik getirmeye çalışıyoruz fakat kişiler iyi niyetimizi kullanıp burnumuzdan getirecek gibi, FM ekibi daha iyi bilir durumu.

#1 - 12.03.2022 18:54
İlgili aracı bir hafta içerisinde Achilles karakteri ile iletişime geçerek iade edin ya da uygun fiyatı karşıya tahsis edin, aksi taktirde aracınızı alacak ve ceza uygulayacağız. Aracı karşı tarafa geri verdikten sonra buradan görüntü bırakın. @Metoo57

#2 - 14.03.2022 18:11
Yanlış anlaşılmış multiaccont felan yok birde istediğiniz gibi loglara bakın ben kaçgündür aktif değilim evdede değilim, param iade edilirse direk gerivereyim aracı ben bugün oyuna girebildim anca oyunda olsaydıo arkadaş role girip iade edicektim zaten sağolsun meslek fiyatlarının içinden geçilmiş ona güvenerek alıyoruz araçlarımızı ama burda iyi niyetini su istimal etmedim adamın.

#3 - 14.03.2022 18:14
birde o beni aradığında ıc ben hapisdeydim telefonu açamadım bakın saatlerinede loglara bakıp.

#4 - 14.03.2022 19:51
Aracı teslim eettim ss almayı unuttum ama ettim sorabilirsiniz.

#5 - 14.03.2022 20:01
Arac teslim alındı arkadaşın dürüstlüğünden dolayı tebrik ediyorum teşekkürlerimi sunuyorum

#6 - 21.03.2022 11:58
K&A.