Konu: [10.03.20222] Jamerrell Cobb - CK İhlali  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2022 23:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamerrell Cobb - @misteriothegreatest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 40. Blocks Üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.02.2022 23:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, bu karakteri oyuna başladığım zamandan beri tanıyorum, en son 40. Blocksta karşı karşıya geldik ve R15 rütbesine sahipti, buna rağmen birlikten q atıp hala illegal rollerine devam edip kendini CK etmiyor, bu tarz şeyler saçma değil mi? Diğer her insan gibi onunda karaketerinin CK edilmesini veya yasaklanmasını talep ediyorum. İyi forumlar!

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: herhangi bir ssim ve benzeri bir kanıtım yok, loglarınıza bakarsan zaten olayı fark edersiniz, veya 40. Block ss editine bakarsanız anlarsınız.

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin karakterinin yasaklanmasını ve ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 10.03.2022 23:09
r15 üstü değildim birlikte sokak sakini rolü yapıyordum iyi forumlar ::) ::)

#2 - 10.03.2022 23:13
Birlik içinde tayfalarımız vardı ve bu arkadaş benimle aynı rütbe olan "Blocker" (R14) rütbesindeydi, bu duruma @GARCI arkadaşı etiketlemek isterdim birlik yöneticisi olarak ancak ban yedi, kendisi duruma şahitlik edebilir. Ayrıca R15 veya üstünde olduğuna dair bir SS varsa sunmasını istiyorum. İyi forumlar

#3 - 10.03.2022 23:14
Ayrıca arkadaş susturma yemiş, onun yerine savunmasını ben yapacağım.

#4 - 11.03.2022 09:44
Birlik içinde tayfalarımız vardı ve bu arkadaş benimle aynı rütbe olan "Blocker" (R14) rütbesindeydi, bu duruma @GARCI arkadaşı etiketlemek isterdim birlik yöneticisi olarak ancak ban yedi, kendisi duruma şahitlik edebilir. Ayrıca R15 veya üstünde olduğuna dair bir SS varsa sunmasını istiyorum. İyi forumlar

Kanka, birlik kapandığı gibi CK yememek için kendi rütbelerinizi düşürdünüz, bunuda ben mi diyeceğim?

#5 - 11.03.2022 16:06

Kanka, birlik kapandığı gibi CK yememek için kendi rütbelerinizi düşürdünüz, bunuda ben mi diyeceğim?
Öyle bir şey yapılmadı, eğer ssin varsa atarsın. Boş yere iftira atmana gerek yok :garip:
« Son Düzenleme: 11.03.2022 16:34 GeraltRoger »

#6 - 13.03.2022 23:11
Sonuçlanabilir.

#7 - 14.03.2022 18:13
Karakter rolsel olarak çıktığı birliğin lideri tarafından(birlik aktifken & yürütülürken yapılmalıydı) CK rolü gerçekleştirilmediği sürece problem yok, rollerine devam edebilir.