Konu: [10.03.2022 Gregor Damyanov] Non-rp  (Okunma sayısı 541 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2022 20:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gregor Damyanov @Elunica

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cody Martin @ILUVGTR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.03.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bet mekanımın önüne aracımı çektim tam inecekken kişi motordan aldığı pompalıyı, göğsünden almış gibi emote vererek ateş açtı, o esna ss alamadığım için Cody karakterinin ss'ini paylaşıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/894983564251238441/951524403127156756/sa-mp-147.png

Ek açıklamalar(varsa): Normalde o bölgede polislerin yanından geçiyor ve sıradan birisiymiş gibi gözüküyor, hatta güvenli bölgelerin hepsinde polislerin yanından motoruyla rahat rahat geziyor,  pompalı önünde asılı olsa enselenir. Kendine göre emote verip sıkması olmayanı yaratmaya benzemiş.
Bir ek: Pompalıyı sanchez gibi bir motora dümdüz şekilde koyup sığdırması da non-rp, nasıl bir savunma yapacak merak içindeyim.

« Son Düzenleme: 10.03.2022 20:08 Jewellery »

#1 - 10.03.2022 20:13
Selam, ben ne olduğunu bile anlamadan Gregor karakteri birden bire ateş açtı, hiç bir şey olmadan uzaklaştı. Fakat, Jewellery'nin de belirttiği gibi, sürekli göğüsünde pompalı ile gezen bir insan nasıl oluyor da şehirde rahatça polislerin gözü önünde dolaşabiliyor merak konusu...

#2 - 10.03.2022 20:33
 Şikayet açmak için açmayın, sıkıldık. Bu şikayete savunma yazmaya bile gerek yok fakat yazayım.
Öncelikle silahı Sanchez'den almıyorum zaten üstümde bulunuyor. Motordan inip emote atıyorum elime alıyorum ve ateş ediyorum. Motordan alsam zaten chatloga emote düşüyor Shotgun model silahını araçtan alır gibi bir emote.
Rahat rahat polislerin önünden geçiyor gibi bi bir yazı yazmışsınız, buna dair bir kanıt var mı? Neden böyle bir yazı yazdığınızı anlamadım kanıt yok.
Şikayette ki tek kanıt emote attığım ve başında beklediğim, sıktığıma dair bir kanıt da bulunmuyor aslında... Cidden IC karşılık veremeyince şikayet açmanızdan sıkıldık. Oyun oynadığımızın farkına varın  :-\. Iyi eğlenceler

#3 - 10.03.2022 20:38
Şikayet açmak için açmayın, sıkıldık. Bu şikayete savunma yazmaya bile gerek yok fakat yazayım.
Öncelikle silahı Sanchez'den almıyorum zaten üstümde bulunuyor. Motordan inip emote atıyorum elime alıyorum ve ateş ediyorum. Motordan alsam zaten chatloga emote düşüyor Shotgun model silahını araçtan alır gibi bir emote.
Rahat rahat polislerin önünden geçiyor gibi bi bir yazı yazmışsınız, buna dair bir kanıt var mı? Neden böyle bir yazı yazdığınızı anlamadım kanıt yok.
Şikayette ki tek kanıt emote attığım ve başında beklediğim, sıktığıma dair bir kanıt da bulunmuyor aslında... Cidden IC karşılık veremeyince şikayet açmanızdan sıkıldık. Oyun oynadığımızın farkına varın  :-\. Iyi eğlenceler

Lütfen karşınızdaki insanı her ne kadar sevmeseniz bile bu şekilde üsluptan yoksun şekilde konuşmayın. Eğer bir oyuncu rahatsız olduğu bir konuyu belirtir ise şikayet oluşturması en doğal hakkı. Bu platform içerisinde uslup konusu oldukça önemli bir unsur, gerekli cevabı yetkililer uygun şekilde zaten verecektir.

#4 - 10.03.2022 20:43
Kimseyi sevmediğim falan yok değerli dostum, oyun oynuyoruz burada. Şunu da ekleyeyim savunmam da kanıt yok dediğim yerler ile ilgili bir kanıt gelir ise ileti atacağım, başka bir ileti atmayı düşünmüyorum.

#5 - 10.03.2022 20:45
Shotgun model silahını araçtan alır gibi bir emote. Ss iyi bakılırsa shotgunun ucu sağa yatık şekilde gözükmüyor ve çıkmamış, ben düştükten sonra mouse hareket etmediği için relog attım ve yaralı durumdayken motorla yine geçtin polisin yanından, üstünde silah gözükmüyordu aynı şekilde.

Şikayet açmak için açmayın, sıkıldık. Dün de vuruldum dün niye açmadım da bugün sana açtım? Her şeyi vurduk kırdık açtınız gözünden görmeyin, herkesin iyi olduğu roller vardır. Kuralına göre oynadıktan sonra kimseye bir şey açmam.

#6 - 10.03.2022 20:51
Shotgun model silahını araçtan alır gibi bir emote. Ss iyi bakılırsa shotgunun ucu sağa yatık şekilde gözükmüyor ve çıkmamış, ben düştükten sonra mouse hareket etmediği için relog attım ve yaralı durumdayken motorla yine geçtin polisin yanından, üstünde silah gözükmüyordu aynı şekilde.

Şikayet açmak için açmayın, sıkıldık. Dün de vuruldum dün niye açmadım da bugün sana açtım? Her şeyi vurduk kırdık açtınız gözünden görmeyin, herkesin iyi olduğu roller vardır. Kuralına göre oynadıktan sonra kimseye bir şey açmam.
Motor ile polisin önünden geçtiğime dair bir kanıt bekliyorum, var mı?

#7 - 10.03.2022 20:55
Bir araca silah boynunda değil elinde binersen hiç bir araçta gözükmez sistemsel olarak ama buna da rp olarak bakarsa shotgun elinde iken motorda bir yere saklayamazsın, araçta /me silahı koltuğun altına atar emotesi verip elinde binebilirsin motorda öyle bir şey mümkün olmayacağından savunmanı yetersiz buluyorum.
Kanıt yok ama üslubunu düzelt, kışkırtır gibi bir üslupla konuşmayalım. İyi roller, daha fazla yorum atmayacağım.

#8 - 10.03.2022 20:58
Bir araca silah boynunda değil elinde binersen hiç bir araçta gözükmez sistemsel olarak ama buna da rp olarak bakarsa shotgun elinde iken motorda bir yere saklayamazsın, araçta /me silahı koltuğun altına atar emotesi verip elinde binebilirsin motorda öyle bir şey mümkün olmayacağından savunmanı yetersiz buluyorum.
Kanıt yok ama üslubunu düzelt, kışkırtır gibi bir üslupla konuşmayalım. İyi roller, daha fazla yorum atmayacağım.
Silah elimde bindiğimde gözükmüyor doğru, ama orada sana sıktığım an silah elimde ve silah elimde biniyorum.
Bu yasak mı, yasak ise alıntı yapar mısın? Kanıtın olmadığını söylüyorsun kanıtın yoksa neden polisin önünden rahat geçiyor diyorsun? Anlayamadım.

#9 - 12.03.2022 16:04
Problem görülmedi, ekstra emote vermesinde sakınca yok & emotede hata görünmüyor.