Konu: GERİ ÇEKİLDİ  (Okunma sayısı 283 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2022 16:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Avon Davis @DDipsy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hugh_Meck

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslara soygun için girdiğim evden hiçbir şey almadan çıktım, şahıslar ev içersinide yüzüme tükürüp küfür edip dm attılar. Rolü bozmayıp kendi imkanlarımla evden çıktım arkadaşım beni bekliyordu, şahıs ilk önce arkadaşıma ateş etti daha sonra da bana dm atarak düşürdü ceza almasını bekliyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/56f78aq.png

Ek açıklamalar(varsa): Evini soyduğum insan ateş etmiyor bu arada, evini soyduğum şahıs pawnshop'ta pusu kurup insanları ayırıyor mg yaparak daha sonra ne bir telefon sesi ne bir mesaj sesiyle eve 3 kişi toplanıyorlar..

« Son Düzenleme: 10.03.2022 20:23 Lazlo »

#1 - 10.03.2022 17:30
Fleez karakteri bana cj attı ve kaçmaya çalıştı az çok böyle bir şey yapacağını düşündüğümden kontağı kapattım. Üzerimde silahım vardı Fleez karakterine ateş etmedim rklı olduğunu biliyordum. Etrafta arkadaşı dolanıyordu onu görünce uyarı amaçlı arkadaşının aracına ateş açtım. Berisha karakteri Fleez karakterini kovalıyordu canı azdı bir çatıdan düşüp bayılmış benim attığım emote'u görünce yönetimi kandırıp dm attığımı öne sürmüş.

Bir defa seni silahla düşürsem 180 saniye bayılırsın  ::) Çatıdan düşüp bayıldığın bariz ortada
Spoiler: GösterGizle

Savunmam bu kadar sonuçlanabilir. Kişinin yönetimi kandırmaktan işlem görmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 10.03.2022 17:35 DDipsy »

#2 - 10.03.2022 17:52
Şahıs arkadaşıma uyarı ateşi diyor fakat daha görüp tanımadığı bir insan var ortada şahısla hiçbir diyaloğu yok, ona dm uyguluyor. Sesten ötürü kendimin vurulduğunu sandım ve etrafıma bakamadım şikayet kapanabilir.

#3 - 10.03.2022 18:07
"Şahitliğimi onaylıyorum, şahıs ilk bana sıktı sandık hatta ben şikayet açtım fakat videoyu görünce arkadaşıma sıktığı bariz ortada oluyor. Şahısın siciline bakılacak olursa silahının alınması gerekiyor, stres atmaya geldiğimiz oyun platformda sinirlenip geri çıkıyoruz böyle insanlar nedeniyle. İyi frumlar  :vice:"
Olayın aslını görünce kendi şikayetimi geri çektim, arkadaşım açtı şikayeti.. Kapanabilir iyi forumlar  :vice:

#4 - 10.03.2022 18:24
Sesten ötürü düştüğünü düşünüyorsun ama koşmaya devam ediyorsun, çatıdan düşünce dm :garip: Önce yönetimi kandırmaya çalışıp savunmamı yeterli bulunca şikayeti geri çektirip yeni şikayet açıyorsun.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=125651.msg724610#msg724610

Gerçekten seninle uğraşmak istemiyorum, her yerden açığımı aramaya devam et. Çok uyanıksın  :'(  Hala yönetimi kandırmaya çalışıyorsun, yok silah sesinden düştüğünü düşünmüşsün, videoyu izleyince fark etmen falan başka yalanlar sık bunları kimse yemez.
« Son Düzenleme: 10.03.2022 19:01 DDipsy »

#5 - 10.03.2022 20:23
Düzgün konuş topluluk içindesin, tutumun bu olursa bende anladığın dilden konuşurum problem yok.