Konu: [10.03.2022- Liesha_Beridze] İzin gerektiren roller  (Okunma sayısı 355 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2022 16:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Liesha_Beridze @NooNooTheGood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.
— Bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri, ergin olmayan bireylerin cinsel ilişkiye girmesi (18 yaş altı)

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısların evini bu ss ten on dakika önce soydum, şahıs Pawnshop'a yatmış her gelene bunları nereden çaldın gibi vs. sorular soruyorlardı, daha sonra mix yaparak 3 kişi beni takip etmeye başladı. Atlattıktan bir süre zaman sonra eve girdim kimse yoktu.. Şahıslar Pg yaparak çatılarda pusu kurmuşlar ve eve girdiler. Daha soygun bile yapmadan (ki beni de tanımadan) vurmaya başladılar -karşılık vermedim- düşürdüler. Bunun için ayrı bir şikayet açacağım ama Liesha karakteri ağır pis bir rol yaparak üzerime tükürdü benden bu rol için bir rıza alınmadı kendisinin ceza almasını bekliyorum. İYi roller dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/2s8e76j.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.03.2022 17:31
Bir oluşum sahibinin üzerine tükürmedim, ıc evimizi soyan kişinin üzerine tükürüyorum, yüzüne tükürmüyorum zaten üzerine diye emote vermişim.
Kendin OOC kin tutup ufak bir sebepten boş şikayet açmışsın, savunmam bu yönde.
OOC kin tuttuğun belli oluyor, SS'de gözüküyor üslubuna dikkat edersen sevinirim.

#2 - 10.03.2022 17:50
ooc kin tutmalık bir durum yok Berisha adlı karakterin, senin gibi arkadaşlarını toplayıp böyle rollere kalkışıyorsunuz. İNsanı inanın oyundan soğutuyorsunuz üzülüyorum sizin gibilere birde /soru'dan sormuşsun. Şöyle düşün, iğrenç geliyor değil mi suratına veya sana tükürmem.. Bunu sormana gerek bile yoktu düşüncen cevapta gizli aslında.. Şikayeti kirletmeyeceğim. Söyleyeceklerim bu kadar, iyi forumlar  :vice:

#3 - 12.03.2022 16:02
Problem görülmedi, birinin evine izinsiz girmiş olmanız size karşı agresif rol yapmalarına sebep olabilir, bu tip durumlarda şikayet oluşturmayın.