Konu: [26.10.2019 - Vanoush_Derderian - Maske_25873 ] C-bug  (Okunma sayısı 438 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2022 19:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bonZe Vanoush_Derderian -  Maske_25873
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.03.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
C-bug

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, Üzüm sokağı ile yaptığımız birlik savaşında karşı taraf bir çok ihlal yapma gereksinimi duydu, bunların bir çoğu çatışma içerisinde, pasif - NC'li oyuncuları oynatmak, CR'ler, C-Bug'lar. Bir çok ihlali göz ardı ettik fakat C-bug durumunu karşı taraf hiç durmadan devam ettirdiğinden dolayı şikayet açma ihtiyacı duydum. Görüntü içerisinden biri admin olan bir oyuncuya ait, admin'e c-bug yapmak? Biraz üzücü.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kanıt kısmından sadece bir adet video puslu / editli. Bunun nedeni ise chat içerisinde admin chat'in gözükmesi, Lia'ya sorarsanız bu durumu onaylayacaktır. Daha adil bir Vice mümkün  :manifdog

#1 - 07.03.2022 21:15
Bir kere c bug yapıyorum o da saniye 0:01'de, onu da bilinçi yapmıyorum. C bug yaptıktan sonra da direkt ateş etmiyorum ki c bug yapıp üstünlük sağladı demesin diye, c bug yaptıktan sonra bir kaç adım ileri gidip öyle sıkmaya başlıyorum ki aradaki anim bugu farkını kapatsın diye.

Genelde de böyle sağ tık bas çek yaparak oynuyorum, c bug sanmış olabilirsin diye attım.

Benim tarafımdan savunma bu kadar, hatalı bir işlem varsa yine de işlem uygulanabilir, sorun yok. İyi roller dilerim..

"Üstünlük sağlayacak bir şeye ihtiyacım yok, alt üstü bir oyun.."

#2 - 07.03.2022 21:41
Buna yapacak bir savunmam yok, ama videoda sadece bir kere sıktıktan sonra eğilip takla atıyorum ikinci mermiyi sıkmıyorum onu gördüm.  Videoyu yavaşa alıp izlerseniz zaten ateş efektim çıkmıyor bence görsel bir bug olabilir sonuçta eski bir oyun. Yaptığım şey C-roll onda da bir kere ayakta sıkıp yerde dönmem eğilince ikinci mermiyi bile atamadım.

Yine de yaptığım şey için özür dilerim.

#3 - 07.03.2022 22:19
Shotgun gibi silahlarda ateş edip tekrardan anim almak silahı hızlandırır, kısaca bu üstünlük sağlar. Bonze'nin ifadesinde de dediği gibi, sağ tık bas çek yapmak silahı hızlandırıyor. Daha hızlı ateş açabiliyorsunuz, bilgilendirici video;

#4 - 07.03.2022 22:25
Shotgun gibi silahlarda ateş edip tekrardan anim almak silahı hızlandırır, kısaca bu üstünlük sağlar. Bonze'nin ifadesinde de dediği gibi, sağ tık bas çek yapmak silahı hızlandırıyor. Daha hızlı ateş açabiliyorsunuz, bilgilendirici video;

Bonze değil, bonZe. Senin attığın video ile benim yaptığım şeyin alakası yok, video da adam c shot atıp anim kesiyor eğilmeden hızlanıyor yani. Benim yaptığım şey cros almadan sıkmak, normal oynamaktan daha zor.

#5 - 07.03.2022 22:28

C roll c bug ile shotgun'ın vuruş hızının değişmediğini biliyordum, hızlandırıyorsa yapacak bir şey yok c roll attım onda da zaten eğildikten sonra ikinci mermiyi atamadım.

#6 - 07.03.2022 22:29
video içerisinde her şey gözüküyor, next time :manifdog

#7 - 07.03.2022 22:38
Boş beleş bi' şikayete daha fazla zaman ayıramıyacağım, savunma bu kadar. Diğer arkadaşın savunması da bitince şikayet sonuçlanabilir.   :)

#8 - 14.03.2022 21:21
İncelendi, Kodran_Krasniqi karakterinin yaptığı c-bug çatışma sırasında büyük bir üstünlük sağlamış, savaşın gidişatını değiştirmiş. Bu yüzden Kodran karakteri ceza alacak. Vanoush karakterinin yaptığı ihlal çatışmanın seyrini değiştirmediği için uyarıldı, tekrarında ceza alacak.