Konu: Şikayet  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 07.03.2022 19:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaivon_Fuller  @Voilancy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: [W/S] Grape Street 505 W.C Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda belli olmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: BMX Bunny

Alıntı
BMX Bunny

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile savaş içersindeyiz, arkadaş vurulmamak için BMX Bunny yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş gerekli cezayı alırsa sevinirim, iyi forumlar.

#1 - 07.03.2022 19:16
Selamlar, bisikletin böyle bir özelliği var. Orada da bir çıkıntı, açılmak için açılmış bir şikayet. Hele ki o iletiden sonra, diyecek bir şey bulamıyorum. Benim yaptığımın bir ihlal olduğunu da düşünmüyorum, karşı taraf daha fazla ileti atmazsa çok sevineceğim. Savunmam bu kadar. Ard arda zıplasaydım BMX Bunny olurdu, sadece zıplamışım.

#2 - 07.03.2022 22:04
BMX Bunny yapılmması için sunucuda belli miktar karşılığında alınmakta, reelde hiç kimse o kadar yüksekten zıplayamaz. Zıplarsada profesyoneller yapar, karakterinde sanırım öyle değil.
« Son Düzenleme: 07.03.2022 22:07 calınanhesap »

#3 - 07.03.2022 22:11
Bilemezsin dostum, karakter gelişimimi sen mi takip ediyorsun? O mesafeden herkes atlayabilir, sanarsın ki dağdan atlıyoruz. Böyle şikayetlerin amacını ben anlayamadım. Sonuçlanabilir, daha fazla tarafımdan karşı taraf kışkırtıcı ve saçma bir şey yazmadığı süreci ileti gelmeyecek. İyi forumlar, iyi geceler dilerim.

#4 - 08.03.2022 01:00
BMX Bunny kapsamında ceza verilecek, ortada bunu yapabilecek düzeyde bir karakter olsa dahi emote / rol bulunmuyor.