Öncelikle selamlar, Emotesiz dalma sebebim arkadaşınızın bize emotesiz dalması ve dövüş rolünün ortaya çıkmasıydı zaten. Kuralları okursanız eğer fark edersiniz bunu kavga çıktığında emote atma isteğe bağlıdır. Ve senin o arkadaşın dediğin Tyler'dı galiba şapkalı bir karakteri vardı, benim rolde olan ikiz kardeşime emotesiz saldırmıştı. Bende orada kavga rolü çıktığından size saldırdım ve siz emotesiz falan bilmem ne diyerek role uymadınız zaten.
Mekandan koşarak uzaklaşma sebebimde senin o ismi S harfi ile başlayan arkadaşının ben doğduğum halde bana hala vurmasıydı. Yeniden doğuyorum bana tekrardan vuruyor, bende koşarak mekandan çıkıyorum rolünüze uymuyorum.
Arkadaşlarımın yanına gittim sonradan oyunda bana pm atarak rahatsız ediyordun, sana boş laf gevezeliği yapma şikayetini aç demişim. Hala devam ettirince uza kanka demişim pm durumumu kapatmışım.
Savunmam bu kadar, bu rolde hatalı olanlar sizsiniz. Zaten düşürdüğünüz adamın tekrar doğduğunda vurup tekrar bayıltmak gibi bir hakkınız yok.