Konu: Maske 38105  (Okunma sayısı 188 defa)

#0 - 06.03.2022 22:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 38105
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorum çalındı, GPS'den takip ettim ve motorumu çalanı bulunca birde üstüne bana sıktı, düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 06.03.2022 22:59

Anlaşıldığı üzere Maske 38105 @DDipsy

#2 - 07.03.2022 00:25
Arkadaşın motorunu boş buldum ve çaldım. Burada bir sıkıntı yok. Aracın sahibi Olivia karakteriyle başka araç ile gelerek motorunu geri istedi, vermedim kaçmayı denedim. Üzerinde olduğum kendi motoruna başka araç ile çarparak motorunu benden almaya çalıştı. Olivia karakteri araçtan inerek aynı anda Elitza ve bana CJ attı. İstedikleri aracı CJ atarak aldılar Elitza'nın attığı car ramming'den dolayı karakterimin canına kast ettiğini düşünerek iki karaktere de ateş açtı. Orta da dm olduğunu düşünmüyorum, elde etmek istediğin şeyi rol dahilinde de çözebilirsin. Hemen şikayet açmak sana kalmış bir şey.

Yazdıklarımı alta koyacağım video doğrulayacaktır.

Ek şikayet olmasın Olivia Tedrick karakterinden CJ ihlalinden dolayı şikayetçiyim. Elitza Zheleva'nın da Car Ramming atmasından şikayetçiyim. Savunmam bu kadar sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 07.03.2022 02:17 DDipsy »

#3 - 07.03.2022 01:33
Motorumu çalıyorsun, kaçmanı engellemek için önünü kesiyorum sadece bunda bir sorun olmadığını düşünüyorum. Yöneticiye kalmış gerisi, sonuçlanabilir.

#4 - 07.03.2022 14:46
Savunma yeterli görüldü, ceza verilmeyecek.